Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 412 10
Sex Studio 369780
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Εδώ συμβαίνουν δύο τινά! Είτε οι συναγωνιστές που έχουν γράψει τις κακές κριτικές για τη Λάουρα έπεσαν σε κακή μέρα είτε η Λάουρα αποφάσισε να τα δώσει όλα λόγω αυτών των κριτικών.
Εγώ πάντως μόλις γύρισα από κει και πέρασα ΤΕΛΕΙΑ! Η κοπέλα ήταν μές στο κεφι. Χαμογελαστή και κούκλα. Το πρόσωπό της στην αρχή οφείλω να πω πως δεν το εκτίμησα καλά, αλλά μετά στο δωμάτιο αναθεώρησα. Είναι πολύ ομορφη και με απίστευτο, για εμένα, σώμα. Φόραγε και κάτι γούνινες κάλτσες ως το γόνατο, που για μένα είναι φετίχ. Επίσης μύριζε πολύ όμορφα για τα γούστα μου!
Ήταν όσο χρειαζότανε ομιλητική. Δηλαδή μου είπε πως την λένε, με ρώτησε και το δικό μου όνομα και επίσης αν έχω ξαναπάει στην Κασσάνδρας.
Πριν μου βάλει προφυλακτικό, έγλειψε αρκετά τα @@ καθώς και τον κορμό του πέους μέχρι ψηλά. Μάλλον ήταν δείγμα δωρεάν από το ακάποτο, για να με δελεάσει για άλλη φορά. Η πίπα της πολύ καλή και με το προφυλακτικό. Με κοίταζε στα μάτια καυλωτικά και ψιλοβόγκαγε ωραία. Επίσης έπαιξαν φιλιά και γλυψίματα εκατέρωθεν, στο σώμα, λαιμό στήθος και πρόσωπο!
Στο σεξ ήταν αυτό που ήθελα και νομίζω όχι τυχαία. Φαινόταν πως με ψυχολογούσε. Γενικά προτιμώ gfe καταστάσεις (το έχω ξαναγράψει) και αυτό μου έδωσε. Αλλάξαμε στάσεις αλλά τις ευχαριστήθηκα όλες γιατί έπαιξε πολλή αγκαλιά, φιλιά και χάδια. Δε μου χάλασε κανένα χατίρι και στα πλαίσια της δουλειάς της φάνηκε να το απολαμβάνει όσο γίνεται. Έννοιωσα πραγματικά σαν να ήτανε γκόμενά μου!
Μόλις έχυσα, μου τον έβγαλε και κάθισε επάνω του, κουνήθηκε λίγο και κάναμε ακόμα λίγη κουβεντούλα. Με ρώτησε αν ήταν όλα εντάξει, ντύθηκε με φίλησε στα μάγουλα και έφυγε. Της είπα ότι ήταν η καλύτερη εμπειρία μου στην Κασσάνδρας και το εννοούσα, παρ' όλο που αυτή από ευγένεια μου είπε καλά λόγια και για τις άλλες κοπέλες της περιοχής. Γενικά, από την αρχή ως το τέλος ήταν ευχάριστη και χαμογελαστή!
Εν κατακλείδι, για μένα ήταν κορυφαίο vfm, η καλύτερη εμπειρία μου στα στούνιο με μόνο 50€ και θα ξαναπάω στάνταρ. Ίσως βρήκα το νέο μου favorite, από τότε που σταμάτησε τη δουλειά η Μαρλέν!

Υ.Γ. Στο πάρκινγκ έβαλα 10 γιατί πήγα μεν με ταξί, αλλά έχει θέση ακριβώς απ' έξω. Στην τσατσά δεν ήξερα τι βαθμό έπρεπε να βάλω γιατί δεν υπήρχε! Μόνη της βγήκε η Λάουρα και μου είπε και τα προγράμματα, οπότε σε αυτήν πιστώνεται το 9άρι, γιατί ήταν αναλυτική και χαμογελαστή.
Υ.Γ. Έχω ξαναγράψει στο παρελθόν, για την δύναμη της σελίδας και των κριτικών μας. Ίσως αυτό που βίωσα σήμερα να είναι η απτή απόδειξη. Συνεχίστε να γράφετε κριτικές, βελτιώνουν τον χώρο!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 11, 2011
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Νέο Μέλος
8
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού