Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 397 10
Sex Studio 333054
Γενική βαθμολογία

6.6
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Σαββατοβραδο και με δυο φιλους μου,ολοι Αθηναιοι απολαμβανουμε τα θελγητρα της νυχτερινης πολης.Μετα απο κραιπαλη λεμε να παμε για καταθεση στο EROTICA για το καλο του χρονου και για να γεμισουμε τις μπαταριες μας ενοψει της καθοδου μας στην Αθηνα.Eπειδη ανεβοκατεβαινω συνεχεια ημουν ο ξεναγος και ο οδηγος της εκδρομης.Μπηκαμε στο μαγαζι και ηρθε η υπηρεσια για το μενου.Ομολογω οτι ειχε κατι τρομακτικο το ματι της σαν το βλεμμα του τρελλου.Τες πα παιρνω το μεγαλο πακετο προς 150 ευρω.Νομιζα οτι θα επαιρνα και δευτερο γυρο.Και ειπα μπραβο στα αφεντικα που κατεβασαν το προγραμμα απο 160 στα 150 οπως στην Αθηνα, λογω κρισεως.Ερχεται η κοπελα ,ολα καλα και ολα ωραια και τελειωνω.Παω να αναψω τσιγαρο και η κοπελα κανει μπραφ και παει να φυγει.Που πας της λεω εχει και δευτερο γυρο.Οχι μου απαντα αυτη ,ετσι ειναι το προγραμμα.Την ωρα που εβγαινα απο το δωματιο για να παω να ζητησω εξηγησεις χτυπησε το κινητο και βγηκα εξω να μιλησω.Τα ρεμαλια οι δικοι μου ειχαν τελειωσει και με καλουσαν απο την καντινα.Ετσι το αφησα και πηγα να τους βρω.Την Κυριακη κατεβαινοντας μιλησαμε για τις εντυπωσεις μας και οι φιλοι μου αδημονουσαν να ξανανεβουμε.Σημερα μπηκα στο σαιτ να γραψω τις εντυπωσεις μου.Και τι ανακαλυπτω ο αφελης?Ο ενας φιλος μου πληρωσε 120 ευρω για προγραμμα των 100 και ο αλλος 50 για το απλο.Μας επιασαν κοροιδα εν ψυχρω.Εγω φταιω βεβαια που δηλωσα Αθηναιος.Σε Σαλονικιους δεν πιστευω να τολμουσαν να κανουν το ιδιο.ΠΡΕΠΕΙ η διοικηση του μαγαζιου να τα κοιταει αυτα και να τα τσεκαρει .Ειναι κριμα σε ενα τοσο μεγαλο και χλιδατο μαγαζι να γινονται αυτα και να χανει πελατες .Εγω παντως δεν ξαναπερναω ουτε απεξω και ας ειναι κλειστα τα παντα στην πολη.Πιο πολυ απ ολα ομως με εκνευριζει οτι η υπηρεσια τα εβαλε στην τσεπη και γελαει εις βαρος μας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 08, 2011
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Μέλος
5
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού