Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 75 10
Sex Studio
101374
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
τοτε που εκανα και πολλες μεταμεσονυχτιες τσαρκες....τοτε που δεν ειχα προσβληθει απο τον ιο του σαιτ....καλοκαιρι του 2008 και στο κεφαλληνιας ειχα ενημερωθει τηλεφωνικα οτι δουλευε...ημουν γνωστος πελατης της ...επρεπε να περασω για ενα γεια γιατι ειχα καιρο να την παρω....απο κατεχακη και λαφαμ τα παλιοτερα περασματα της....
αψογες βυζαρες και κωλαρα,νταρντανομουνο αλλα και πολυ γλυκια και περιποιητικη....πιπα πολυ καλη γαμησι δυνατο στα τεσσερα....γλειφομουνι που την εφτιαχνε....νομιζω εκανε και γυμνο τσιμπουκι αν και στην κατεχακη πρεπει να χα παρει αυτο το προγραμμα με πλυσιμο του πουτσου στον αθλιο νιπτηρα....η φωνουλα της ακρως ερεθιστικη.....
την εχυσα και χαιρετωντας μου ειπε με φιλι στο μαγουλο πως με περιμενει χαλκηδονα οπου και θα δουλευε απο τοτε.....εχασα τα ιχνη της....η επανοδος της στο προσκηνιο μου προσφατα μου θυμισε αυτην την παλια επισκεψη και ειπα να γραψω....ακουω οτι αλλαξε....ιδομεν προσεχως αν την ξαναπετυχω πως ειναι εμφανισιακα και απο επιδοσεις....
αψογες βυζαρες και κωλαρα,νταρντανομουνο αλλα και πολυ γλυκια και περιποιητικη....πιπα πολυ καλη γαμησι δυνατο στα τεσσερα....γλειφομουνι που την εφτιαχνε....νομιζω εκανε και γυμνο τσιμπουκι αν και στην κατεχακη πρεπει να χα παρει αυτο το προγραμμα με πλυσιμο του πουτσου στον αθλιο νιπτηρα....η φωνουλα της ακρως ερεθιστικη.....
την εχυσα και χαιρετωντας μου ειπε με φιλι στο μαγουλο πως με περιμενει χαλκηδονα οπου και θα δουλευε απο τοτε.....εχασα τα ιχνη της....η επανοδος της στο προσκηνιο μου προσφατα μου θυμισε αυτην την παλια επισκεψη και ειπα να γραψω....ακουω οτι αλλαξε....ιδομεν προσεχως αν την ξαναπετυχω πως ειναι εμφανισιακα και απο επιδοσεις....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 22, 2008
Όνομα κοπέλας
Νikki
gl
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού