Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.3 7 10
Γενική βαθμολογία

4.4
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Σαββατο απογευματακι καθοδων για τρελλες στο εν λογο μαγαζακι.Ειχα ακουση καποια αρνητικα σχολια αλλα μπρος στην καυλα που με εδερνε δεν γαμιουνται και τα 90 χμ μακρια που θα εκανα..!!!παρκαρω ανετα εχει χωραφια απο εξω και βουρρρρ....μπενω μεσα αδειο το στουδιο εδω ημαστε λεω εχω ολο τον χρονο δικο μου....θα περασουμε τελια..!!!
Η τσατσα εμφανιστικε και μηλαγε τοσο σηγα λες και μας ακουγαν.Χμμμ;να και η κορασιδα μας (τσεχα) καλο οντος κοματι αλλα βγηκε πισω απο ενα παραβαν με υφος ΜΕΓΑ-ΒΟΝΑΠΑΡΤΗ...και με σκαναρε ολοκληρο λες και της ειχα σκοτωση την μανα...??ασοπσετε τα χιλιομετρακια.Δινω τον οβολο 50 ευρος και μπενω μεσα στο δωματιο.Να και το κοριστι μας με κατη μουτρα εως το πατομα???βγαζει το στριγακι μονο... και βουρ στο ψητο???καποτα αμεσος.....με τον πετρακι κατω....κατσε ρε κοπελια της λεω κανε κανενα κολπακι να μας αναψης. με κοιταει και λεει αμα θελεις γκομενα εχει πολλες στην πρεβεζα.αμαν δεν ξεκηνησαμε καλαααααα......!!!παιξιμο μονο στο χερι..κανα 3 λεπτο..???Τη ηθελα να ρωτησω πιπα κανετε δεσπινης..???για να παρω την σφαλιαρα μου.ΟΛΟΙ οι αντρες ειστε ΜΑΛΑΚΕΣ...αι μωρη μαλακω που θα μας βρησης κιολας παλιο πουτανα της λεω και σηκωνομαι να φυγω.ΟΧΙ κατσε συγνωμη κτλ κτλ...αντε να το πνηξουμε λεω πιπα δεν εκανε την στηνω στα τεσσερα και ντου εκει που σφροκοπαγα παω να πιασω βυζακι....νο τηναζοτανε σαν κατσικι παω να πιασο καλα το κολαρακι....νο.φιλακι στην πλατη ....νο ε δεν αντεξα την πιανο απο τα μαλια και της τα τραβαω με ολοι μου δυναμη χα χα χα ....!!!και αρχιζει τα τσεχικα με στολισε κανονικα της δινω και μια καλη ξυλια στον κολο εμεινε ολοι η παλαμη να με θυματε.αστο βρε κοριτσι μου δεν το εχεις το χαρισμα της πουτανας εσυ σπας καρυδια της λεω και τα μαζευω φοραω το μπατελονακι μου και πισω αντε τορα 90 χιλιομετρα με τον πετρακι στο χερι...!!!!Θυμός

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 08, 2011
Νέο Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού