Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 138 10
Sex Studio
155875
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Πριν κατι μέρες περνοντας απο κωνπολεως για να αποφυγω την κινηση του κεντρου ειπα να κανω μια σταση στην κασσανδρας. Με μηχανακι ειμουνα παρκαρα μια χαρα αλλα και για αμαξια αποτι ειδα υπηρχε αρκετος χωρος.
Στο πρωτο σπιτι που μπηκα περασα κιολας
Ενταξυ αμα δει καποιος την Μελινα απο κοντα δεν χρειαζεται να ψαχτει κι αλλο.
Απιθανο γκομενακι, με ενα ζευγαρι στητα ωραια βυζομπαλα και ενα κωλο που οταν αρχιζει να τον κουναει χανεις την μπαλα
Πληρωνω μπαινω στο δωματιο μου, ωραιο καθαρο με ντουζιερα κτλ
Η Μελινα παει να εξυπηρετουσε πρωτα καποιον αλλο πρωινο συναδελφο και αφου περιμενω κανα 20λεπτο τσουπ ανοιγει η πορτα και το μωρο σκαει μυτη
Χαμογελαστη γδυνεται και ξαπλωνει διπλα μου, αρχιζει να με χαιδευει με το πασο της και μολις μου εχει σηκωθει για τα καλα με αρχιζει σε μια πολυ καλη πιπα με μπολικη μαεστρια, εγω αρχικα τριβω το μουνακι της και της περναω σιγα σιγα και ενα δαχτυλακι
ερχεται απο πανω μου και ξεκιναμε να γαμιομαστε πολυ ωραια και σωστα, ενω φτανοντας προς το τελος μου τη βαζω πισωκολητα και τα δινω ολα με ενα τρελο ρυθμο, η Μελινα τα δινει και αυτη ολα και ουσιαστικα με βοηθαει και με ανεβαζει τοσο πολυ που σχεδον χυνω αμεσως.
Παιδες δοκιμαστε την και θα με θυμηθειτε
Στο πρωτο σπιτι που μπηκα περασα κιολας
Ενταξυ αμα δει καποιος την Μελινα απο κοντα δεν χρειαζεται να ψαχτει κι αλλο.
Απιθανο γκομενακι, με ενα ζευγαρι στητα ωραια βυζομπαλα και ενα κωλο που οταν αρχιζει να τον κουναει χανεις την μπαλα
Πληρωνω μπαινω στο δωματιο μου, ωραιο καθαρο με ντουζιερα κτλ
Η Μελινα παει να εξυπηρετουσε πρωτα καποιον αλλο πρωινο συναδελφο και αφου περιμενω κανα 20λεπτο τσουπ ανοιγει η πορτα και το μωρο σκαει μυτη
Χαμογελαστη γδυνεται και ξαπλωνει διπλα μου, αρχιζει να με χαιδευει με το πασο της και μολις μου εχει σηκωθει για τα καλα με αρχιζει σε μια πολυ καλη πιπα με μπολικη μαεστρια, εγω αρχικα τριβω το μουνακι της και της περναω σιγα σιγα και ενα δαχτυλακι
ερχεται απο πανω μου και ξεκιναμε να γαμιομαστε πολυ ωραια και σωστα, ενω φτανοντας προς το τελος μου τη βαζω πισωκολητα και τα δινω ολα με ενα τρελο ρυθμο, η Μελινα τα δινει και αυτη ολα και ουσιαστικα με βοηθαει και με ανεβαζει τοσο πολυ που σχεδον χυνω αμεσως.
Παιδες δοκιμαστε την και θα με θυμηθειτε
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 05, 2011
Όνομα κοπέλας
Μελίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού