Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 831804
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Aνήμερα των φωτων επισκευτηκα το πρωι την Αλικη, η πρωτη εντυπωση ειναι οτι προκειτε για μια πολυ ομορφη και χαριτωμενη κοπέλα με ωραιο σωμα μικρο στηθος και ενα σηκωμενο καλοσχηματισμενο κωλαρακι που κοιταει στο θεο.
Στην πραξη αποδειχτηκε πολυ χαδιαρα μιας και εδωσε μεγαλη εμφαση στα προκαταρκτικα παιζοντας με τις ρωγες μου αρχικα και μετα με τα αρχιδια μου, αφου με εξευρευνησε απο το λαιμο μεχρι τα ποδια με τη γλωσσα της ξεκινησε να γλυφει το πουσο μου σιγα σιγα στην αρχη, και μετα πιο εντονα, στο τσιμπουκι της εδωσε εμφαση και στο κεφαλακι και σε ολο τον κορμο οταν το πηρε ολο μεσα στο στομα της ενω εγω εκεινη την ωρα πασπατευα το γαματο κωλαρακι της.
Με ρωτησε πως ηθελα να συνεχισουμε και την πηρα πρωτα ιεραποστολικα γλυφωντας τα βυζακια της οσο την γαμουσα και μετα οταν της ειπα στηθηκε για την κλασσικη πια σκυλοσταση
Εκει πια παραδοθηκα στο απαλο κωλαρακι της το οποιο οσο το χουφτωνα με καβλωνε ασχημα ετσι ωστε δεν μπορεσα να κρατησω και πολυ οποτε εχυσα σχεδεον αμεσως.
Κοστος συναντησης 50 παρκαρισμα πολυ ανετο μαλλον λογω αργιας αν και η φυλης ειχα παρα πολυ κοσμο, μαλλον αντι για το ριξιμο του σταυρου στη θαλασσα ο κοσμος προτιμησε να ριξει ενα γρηγορο στις ιεριες

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 06, 2011
Όνομα κοπέλας
Αλίκη
desperado21
Σεβαστός
Εγγραφή:
27 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
1.832
Πόντοι:
1.590
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού