Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.3 7 10
Γενική βαθμολογία

4.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Ακουσατε ακουσατε.....!!!! το λοιπον αποφασησα να παω στο νεο αποκτημα της πολης μας για καταθεση..προσβαση ανετοτατη.Μπενοντας μεσα η κοπελα κοιμοτανε στον καναπε με μια κουβερτα λεοπαρδαλε...αμαν το ξυπνησαμε το μωρο λεω.Η τσατσα χα χα χα εχει εναν κηπο απο εξω μαλλον εβαζε κρεμυδακια.Δηνω 50 και βρουρ.....τι τοθελαααααααMoney Mouthμετα απο 2 δευτερα ουτε το μπουφαν δεν προλαβα να βγαλω μπενει μεσα η κορασιδα.καλος την θεα....λεω μουγκα αυτη.τα πεταω ολα και παω να καθησω στο κρεβατη ερχεται με το σκουφι στο χερι..???κατσε βρε παιδι τις λεω κατευθτειαν στο ψητο??παλη στην μουγκα η τζεχα(που μαλλον τεπελενι μερια υπολογιζωΧμμμ;)εκει που παει να βαλει το σκουφι της λεω κανεις..?? κανα 69..?? κολακο...??τιποτα ολο στην μουγκα το κοριτσακι.ειχε πιασει τον μπαμπη λες και θα των ξερειζωνε...πιπα μετρια με πολυ δοντι..και εκει που εδηνε μαχη με το θεριο σταματαει και λεει οκ 69 αλλα πληρωσεις...25 Μεσα λεω παμε ....οχι λεφτα τωρα μου απανταειΛύπη τη τωρα μωρι μαλακω με τον μπαμπη ορθιο να ψαχνω πορτοφολια..???τελος παντων παω τις δινω 30 και παει να μου φερει ρεσταααααααααα..........φωναζει την τσατσα εκεινη μαλλον στα κρεμιδακια τις στον κηπο..ελα μεσα τις λεω δεν πηραζει μετα.Καθετε ανασκελα παω να γεφτω το μουνακι και δεν εχει βγαλει την κρεμα...σηκω τωρα της λεω και πηγενε πλησου ουφο ε ουφο...ερχετε οντως πρεπει να το πω πεντακαθαρο και τελεια ξυρισμενο....κανα 2 λεπτα ολο καβλας στο 69 της βαζω δαχτηλακι...ποιος ειδε τον θεο και δεν τον φοβηθηκε σηκωνετε μαζευει τα ρουχα τις και την κοπαναει και μενω με το πουλι στο χερι......!!!!!καταλαβενεται το τη κανδιλια εχω ριξει και το καλυτερο πανε τα 80 ευρω !!!αφου μου ηρθε να κατουσησω πανω στο στρομα α σιχτιρρρρρρρρρ απο εκει ....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 04, 2011
Υπηρεσίες
Μέλος
7
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού