Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 181 10
Sex Studio 174303
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καινουρια κοπελιτσα στο μπουρδελακι Νικολ, πιτσιρικα 19 ετων, καστανοξανθη ομορφουλα, δεν μιλαει ελληνικα, συννενοηση στα Αγγλικα μονο, στην υποδοχη φενετε μεγαλυτερη αλλα μεσα με το που τα βγαζει ολα, αποκαλυπτετε το νεαρο της ηλικια της, σωματακι 19χρονης, σφιχτο, απαλο, αφρατο, καμπυλωτο, δεν εχει τελειοποιηθει ακομα, βυζακι μικρο, γεμιζει την χουφτα σκληρο με μεγαλη ρωγα, κατεβαινοντας παρακατω, κοιλισα που ξεχωριζει χωρις να κρεμαει ασχημα, σφιχτη, κωλαρακι στρογγυλο οχι πεταχτο, μουνακι ψιλοασχημο με μεγαλα χειλια να κρεμονται, μπουταρες ψιλοχοντρες και γαμπουλες πλαδαρες.!

Η κοπελα μπηκε κρατοντας αν χειρας την μουσταρδα της! ξεντυθηκε και δωθηκε στα χερια μου και στα χειλια μου να περηποιηθουν το σωματακι της, αλλα και τα βυζακια της, μετα με ξαπλωσε και με καβαλησε τριβοντας το μουνι της πανω στον γυμνο μου πουτσο, που αν και αγουροξυπνημενος ξυπνησε για τα καλα! με καυλωσε τοσο γρηγορα που αν δεν την σταματουσα θα αρχιζα να βαφω το δωματιο!! η καυλα ηταν τετοια που σκεφτομουνα οτι πρεπει να κρατηθω στην πιπα μην τελειωσω, προσπαθησε να περασει την καποτα κανονικα αλλα δεν την καταφερε και την καλτσοσε με την μια, πιπα αν και στην αρχη ηταν λιγο αργη μετα εγινε γρηγορη, ατεχνη διωχνοντας μου την καυλα που ειχα μια και καλη.! Σταματαει απο μονη της και αφου εβαλε μπολικη μουσταρδα στο λουκανικο αλλα και στο ψωμακι, ξεκινησαμε ιεραποστολικα, αισθηση μηδεν! αν και με κοιτουσε καπου καπου στα ματια, δεν γινοταν τιποτα, η μουσταρδα εκανε τοσο καλα την δουλεια της και δεν ενιωθα τιποτα, της ζηταω σιγοψηθιρηστα αν θελει να ανεβει απο επανω, και χωρις να μου το αρνηθει ανεβενει, και εκει τα ιδια δεν ενιωθα τιποτα απο το μουνι της, αλλα ειχα την ευκαιρια να παιξω με τα βυζακια της, προσπαθησε αρκετα σε αυτην την φαση η κοπελιτσα σε σημειο να καταλαβαινω οτι οι ανασες τις ειχανε ανεβασει ρυθμο λες και ανεβαινε τις σκαλες, την κοντραρισα ριχνοντας την πανω μου και ανελαβα εγω απο κατω εως οτου γλυστρησε το λουκανικο απο το ψωμακι και βγηκε εξω αλαζοντας σταση, ...like doggy style.! Δεν πηρε καθολου καλη θεση σε σημειο να μην φτανω και να μου βγενει συνεχεια, να την ποιανω να την ξαναβαζω και να γεμιζω ολο κρεμες απο την πουτσα μου πανω, και να ψιλοανχωμομαι, αφου την διωρθωσα 1-2 φορες ωστε να βολευτω καλητερα, αισθηση παλι μηδεν ωστε να μου δωσει καποιο ευναζμα να τελειωσω, την εβλεπα νε με κοιταει απο τον μετωπικο καθρευτη σαν να ελεγε απο μεσα της αντε τελιωνε χωρις ομως να δυσανασχετισει πουθενα, σκεφτομουνα να τα παρατησω, μιας και αρχισα να ανεβαζω θερμοκρασια.! και να ψιλοιδρωνω, χαιδευα απο εδω χαιδευα απο εκει, εβλεπα τα βυζακια της στο καθρευτη να κρεμονται, και να κουνιουνται αλλα αν γαμας στον αερα τι να καταλαβεις, οσπου κατι αρχισε να γινετε...σπινταρισα να μην μου φυγει και εχυσαααααααααααα.!! Cheesy: Η Δεσποινης σηκωθηκε , πληθηκε στον νυπτηρα και αποχωρησε...

Σε γενικες γραμμες το μωρο δεν ειναι τιποτα τρελο, την βραδια της την εσωσαν τα προκαταρτικα της, απο εκει και περα δεν προσφερε κατι περισοτερο και δεν θα ηθελα να την χαρακτηρησω κομοδινο...για την καθυστερηση μου περνω το μεγαλυτερο μεριδιο ευθηνης εγω, ειχα χτυπησει καποια σφινακια νωριτερα, αλλα και αυτη καποιο ποσοστο, λογω του οτι το μουνι της απο την τοση κρεμα εσταζε.!! αφου φευγοντας ειχα δει καναμε 2 λεκεδες στο σεντονι.!! Τελικα το μουνι της για το λουκανικο μου δεν ηταν ψωμακι...τηγανι ηταν και ηθελε να το ψησει.!!!
Τεσπα η κοπελια περνει λειαν καλως απο εκει και περα δεν υπαρχει...σεκοντ τσειντσ μπειμ.!!!

ΥΓ...και μια αναμνηστηκη φωτο με την βοηθεια του jo....Σπασίκλας
http://www.imagerous.com/images/03956041060283825138.png

την εσπασα και εβαλα και μια φωτο σου.!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 08, 2011
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Karaman 7
Τιμημένος
384
Πόντοι: