Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 834301
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
εδω και καιρο ηθελα να κανω ενα αυταρχικο προγραμμα και μετα απο ψαξιμο και βοηθεια απο καποιους φιλους του site, αποφασισα να επισκεπτω το διασημο 104. εφτασα στο 104 γυρω στις 2 το βραδυ και τα πραγματα ηταν αρκετα ηρεμα. η υπηρεσια ευγενικη (κατι που θεωρω σημαντικο) με κερασε ποτακι και με την ευκαιρια που ημουν ο μοναδικος στον χωρο, της εξηγησα πως ηρθα να κανω αυταρχικο με την μπετυ. μου ειπε να περιμενω να δω την κοπελα, μιας και δεν την ειχα ξαναδει. το μονο ασχημο ειναι πως ηταν στο 4ο δωματιο που ηθελα να παω και εγω, αλλα ηξερα απο τις φωτο πως και το 3ο ειναι εξοπλισμενο. καποια στιγμη εμφανιζεται στα σκαλια η μπετυ. αρκετα ομορφη, με καβλιαρικο προσωπο και με ωραιο κορμι και καταμαυρα μαλλια που γουσταρω. εδωσα 100 ευρω και δεν αργησα να βρεθω στο 3 δωματιο και να περιμενω. οταν μετα απο καποια στιγμη ηρθε της εξηγησα τι ζητουσα. την ηθελα μπατσινα, και της ζητησα, μαστιγιο, χαστουκια, φτυσιμο και γενικα εξευτελισμο. πριν φυγει για να ετοιμαστει με ρωτησε αν θελω και στραπον και της απαντησα θετικα (απο το αγχος της πρωτης φορας για αυταρχικο στο 104, γενικα ξεχασα να της πω πολλα που ηθελα, αλλα και παλι ολα πηγαν καλα).
δεν περνανε 2-3 λεπτα ξανανοιγει η πορτα και εμφανιζεται η μπετυ μπατσινα οπως την γουσταρα. εκεινη την στιγμη εσβηνα το τσιγαρο. μου λεει ''γιατι καπνιζεις?'' και πριν προλαβω να απαντησω μου αστραφτει ενα χαστουκι που πρεπει να ακουστηκε μεχρι το ισογειο. (ημουν και ανυποψιαστος για το ποσο γρηγορα μπαινει στον ρολο και την ακουσα κανονικα) μου αρπαζει το προσωπο και μου το κολλαει στο δικο της και με εντονο υφος μου ξαναλεει ''γιατι καπνιζες ρε μαλακα, οτι γουσταρεις κανεις εδω?'' με φτυνει στο προσωπο και ερχεται το δευτερο χαστουκι. ''θα σε γαμησω ρε μαλακα, για να βαλεις μυαλο, θα σε κανω πουστη σημερα'' ειπε και πλεον τα χαστουκια και τα φτυσιματα επεφταν βροχη. οταν προσπαθουσα να αποφυγω καποια χαστουκι, ερχοτανε απο πισω καποιο δυνατοτερο. με εβαλε στα ποδια της και μου ζητησε να τα γλυψω. πανεμορφες και λαχταριστες πατουσες. με σταματαγε μονο για να με φτυσει και μετα τα ιδια. μου εβαλε ολα τα δαχτυλα της στο στομα και ελεγε ''θα σου γαμησω το στομα για αρχη και μετα τον κωλο''
δεν αργησα να βρεθω δεμενος στον σταυρο στον τοιχο και η μπετυ απο πισω αρχιζε ενα ηδονικο μαστιγωμα, με γρηγορα χτυπηματα που εκαναν τον κωλο μου και την πλατη μου να καινε. καθολη την διαρκεια του μαστιγωματος ερχοταν κοντα στο προσωπο μου και με εφτυνε, ενω δεν παρελειπε να με βριζει. ''τωρα θα σε κανω πουστακι, οπως ολα τα αγορακια που κανουν του κεφαλιου τους εδω''. πριν με λυσει ηρθε απο πισω κολλησε επανω μου και μου τραβηξε δυνατα της ρωγες, πολυ καβλωτικο αυτο.
σειρα ειχε το δερματινο σκαμνακι, αφου με εδεσε, με τροπο που ο κωλος μου ηταν στημενος προς τα εξω και δεν ειχα πολλα περιθωρια ελιγμων ξαναρχισε το μαστιγωμα, πιο δυνατο και πιο καβλωτικο αυτη την φορα. ανοιξε την ντουλαπα και εβγαλε ενα δονητη, τον αλοιψε καλα και αρχισε να με γαμαει σιγα σιγα. καθε φορα που γυριζα να την καιταξω με περιμενε ενα χαστουκι και πολυ φτυσιμο.. μετα απο λιγο ξανανοιξε την ντουλαπα και εβγαλε ενα μεγαλυτερο δονητη και με γαμησε και με αυτον. την ρωτησα δηθεν με απορια ''γιατι με γαματε κυρια μπετυ? τι σας εκανα??'' και μου λεει ''οτι γουσταρω θα κανω ρε μαλακα, και να ξερεις πως δεν τελειωσα μαζι σου''
με λυνει και απο το σκαμνακι και με ριχνει ανασκελα στο κρεβατι και μου λεει ''θα σε ξαναγαμησω οπως γουσταρω εγω''. βγαζει απο την ντουλαπα ενα σαφως μεγαλυτερο δονητη, δεμενο στο στραπον (και αφου μου κανει ενα διακριτικο νοημα αν ολα ειναι ενταξει με το μεγεθος) ερχεται και μου σηκωνει τα ποδια ψηλα, ειχε ερθει με το προσωπο της σε αποσταση μισου μετρου πανω απο το δικο μου. την εβλεπα που μαζευε σαλιο, πιανει το προσωπο μου και μου λεει με τον τροπο της να ανοιξω το στομα. αρχισε να αφηνει να κυλανε ποσοτηες σαλιου στο στομα μου, κατι που το εκανε αρκετες φορες και με καβλωνε πολυ, ενω παραλληλα με γαμουσε με το μεγαλο πλεον στραπον. με γυρισε κιολας προς τον καθρεφτη ωστε να εχω πληρη εικονα για το γαμησι που μου εριχνε.
στην συνεχεια με τραβηξε απο την αλυσιδα που μου ειχε περσει μαζι με το κολλαρο στον λαιμο (απο την καβλα και την ενταση του παιχνιδιου, ουτε που καταλαβα ποτε εγινε αυτο, στον σταυρο? στο σκαμνι? δεν θυμαμαι) και με πηγε στο ντουζ. μου κολησε το μουνι της στο στο στομα μου και μου ειπε να την γλυψω. μετα απο λιγο και ενω δεν το περιμενα, ο πρωτος χειμαρος με βρισκει με το στομα ορθανοιχτο και κολλημενο στο πανεμορφο μουνακι της, κοντεψα να πνιγω, εριξε ακομα λιγη ''χρυση βροχη'' στο προσωπο και τοτε αισθανθηκα τα χυσια μου να πεταγοντε μεχρι το στηθος μου......
η παρασταση ειχε λαβει τελος, και εγω ημουν λαχανιασμενος απο την ολη φαση. ακολουθησε ενα γρηγορο ντουζ απο την μπετυ, μου εφερε την τυλιγμενη πετσετα και ανταλαξαμε δυο λεξεις. εκει ηταν χαμογελαστη πλεον και καλοσυνατη, και φανηκε ακομα πιο ομορφο το προσωπο της. ζεστο μπανακι και για μενα και τελος. με λιγα λογια, οποιος δεν γουσταρει αυταρχικα παιχνιδια, καλο θα ηταν να μην διαβασει καν την ιστορια, δεν την εγραψα για αυτον. οποιος ειναι λατρης των extreme games, να ξερει πως σε αυτο το μερος θα περασει καλα. αρχικα δεν ηθελα να γραψω αναφορα, αλλα σκεφτηκα πως και εμενα με βοηθησαν καποιες αναφορες που διαβασα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 02, 2011
Όνομα κοπέλας
Μπέτυ
Υπηρεσίες
Μέλος
5
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια