Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 233 10
Sex Studio 301177
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Πρώτη τσάρκα της χρονιάς και στο 36 συνάντησα τη Πένυ. Γνωριζόμαστε καλά πλέον, έτσι εγκάρδιος χαιρετισμός και φιλάκι στο σαλόνι για τον καινούργιο χρόνο.
Μέσα στην ώρα μπαίνουν και άλλοι συναγωνιστές στο σαλόνι και το εξαιρετικό της σαλονάρισμα με έκανε να μην μπορώ να αντισταθώ και έτσι η είσοδος στο δωμάτιο ήταν γεγονός.

Παρά το προχωρημένο της ώρας, τα δωμάτια γεμάτα, το σαλόνι γεμάτο και έτσι χρειάστηκε να περιμένω αρκετά. Όμως όταν ήρθε στο δωμάτιο, σε καμία περίπτωση δεν έδειξε κουρασμένη, ίσα – ίσα που ήταν μια από τις καλύτερες συνευρέσεις μας.

Τα γνωστά άψογα προκαταρκτικά της με φιλιά στον λαιμό, τριψίματα του στήθους της σε όλο μου το σώμα, ρουφήγματα στις θηλές μου.
Ανάλογη περιποίηση και από εμένα, συνέχεια με μούλιασμα στα @@κια.
Το στοματικό της για μια ακόμα φορά τέλειο, βαθύ, με φτυσίματα, αισθησιακό, χτυπήματα στα μάγουλα και την γλώσσα της.

Ανέβηκε επάνω μου και ξεκινήσαμε με reverse cow girl. Κάποια λεπτά έτσι, και στην συνέχεια χωρίς να βγει από μέσα μου, έκανε στροφή 180 μοιρών, και έτσι είχα την ευκαιρία να απολάυσω τις πρόστυχες ματιές της, και να ασχολούμαι με τα στήθη της.
Την σήκωσα στα όρθια, κρατώντας τη στα χέρια μου, και παρά την σχετική δυσκολία της στάσεως το τέλος ήρθε έτσι.

Μιλήσαμε λίγο, είπαμε πως περάσαμε την Πρωτοχρονιά, φιλάκι στο στόμα και καληνύχτα μιας και δεν ήταν λίγος ο κόσμος που περίμενε.

Μια από τις καλύτερες, εάν όχι η καλύτερη δυνατή επιλογή για το ξεκίνημα της νέας στουντιοχρονιάς.
Μακάρι να ισχύει αυτό που λένε, πως ότι κάνεις στην αρχή του χρόνου θα το κάνεις για όλη την χρονιά.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Πένυ, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 01, 2011
Όνομα κοπέλας
Πένυ
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια