Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 219 10
Γενική βαθμολογία

9.4
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Καλη αρχη για τη νεα χρονια με Λιντα, ετσι για να μας παει καλα.Μεγάλο χαμόγελο Παντα ειναι η σιγουρη επιλογη και σημερα που ημουν πιο ξεκουραστος σκεφτηκα να πραγματοποιησω αυτη τη συναντηση. Βεβαια δεν ειναι τυχαιο που βρισκεται στις πρωτες θεσεις διοτι εδω και χρονια κανει καποια συγκεγκριμενα πραγματα που την κανουν να ξεχωριζει.

1) Ειναι παντα καθαρη και κανει μπανιο πριν απο καθε πελατη. τουλαχιστον αυτο συμβαινει με εμενα.
2)Δινει το 100% των δυνατοτητων της και ποτε δεν δυσανασχετει.
3)Ειναι η μονη που η αποδοση της αυξανεται αντι να πεφτει με τα χρονια.
4)Παντα θα συμπεριφερθει αψογα ακομα και στο βασικο προγραμμα.
5) Εξελισεται συνεχως αλλαζοντας στυλ αναλογα με τις διαθεσεις του εκαστοτε πελατη. Δηλαδη μπορει να γινεται πιο τρυφερη, πιο ναζιαρα, αλλα και πιο αγρια αν χρειαστει.
6) Το πιο σημαντικο. Το ζει αυτο που κανει γιαυτο ειναι αυθεντικη.
7) Και ενα τελευταιο. Εχει ερωτικο φιλοτιμο. Δεν υπαρχει περιπτωση να σε αφησει ετσι οσο κουρασμενος και αν εισαι. θα καταβαλει οση προσπαθεια χρειαστει για να τελειωσεις και να φυγεις ευχαριστημενος.

Προσωπικα δεν εχω κανενα παραπονο και ετσι ηθελα σημερα να συνεχισω το ταξιδι της ηδονης μαζι της. Ερχεται χαμογελαστη και αφου λεμε τα χρονια πολλα αρχιζει η επιθεση... απο μενα! Την βαζω κατω και αρχιζω ενα γλυψιμο σε ολο της το κορμι που ηταν πεντακαθαρο. Βασικα για μασαζ το πηγαινα αλλα επικεντρωθηκα στον κωλο της τον οποιο εγλειφα με μανια. Συνεχισα με την γλωσσα μου στα ποδια της την κοιλια και το στηθος της, υστερα στην πλατη της και εφτασα μεχρι το λαιμο της. Αυτη δεχοταν τα χαδια μου με βογγητα και κραυγουλες. Θα ελεγα οτι μεταλλασεται και γινεται σταδιακα πιο γλυκεια και τρυφερη. Λαθος εντυπωση ομως γιατι ξαναβρισκει τον πραγματικο της εαυτο και με αρχιζει σε μια βαθεια και ρουφηχτη πιπα με εξοντωτικο ρυθμο που λιγο ελειψε να με τελειωσει. Σταματησε ομως και αρχισαμε το πισωκολλητο με πολυ γλυκο αλλα και δυνατο ρυθμο. Να επισημανω οτι εχει πολυ καλη θεα απο πισω και σε προτρεπει να τη κοιτας απο οποια μερια και αν εισαι. Παιρνει μονη της τα χερια σου και τα βαζει πανω στο κορμι της και σε προτρεπει να κανεις οτι θελεις. Αυτο σε καβλωνει ακομα περισσοτερο δηλαδη η πολλη καλη συμμετοχη και η αισθηση οτι μπορεις να την εχεις παιχνιδι στα χερια σου. Συνεχιζουμε με ιεραποστολικο με φιλια στο λαιμο μου απο αυτην και γλυκο φιναλε με το να με σφιγγει μεσα της.

Αψογη για ακομα μια φορα και νομιζω οτι τελευταια οι συνευρεσεις μας ειναι η μια καλυτερη απο την αλλη. Μετραει βεβαιως και η χημεια η οποια παιζει πρωτευοντα ρολο γιαυτο παντα μια κριτικη μπορει να χαρακτηριστει στο μεγαλυτερο μερος της ως υποκειμενικη. Εγω παντως περναω παντα καλα και ανυπομονω για την επομενη φορα. Εμφανισιακα εχει ωραιο σωμα με τονισμενες τις καμπυλες της και ωραιο προσωπο. Ασπρο δερμα το οποιο εμενα μου αρεσει πολυ οπως επισης και τα ποδια της. Προγραμμα βασικο.

Αυτα και καλη πορνοχρονια σε ολους μακρια απο μιζεριες και ΔΝΤ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 01, 2011
Όνομα κοπέλας
Λίντα
Υπηρεσίες
vaglis
Ενεργό Μέλος
41
Πόντοι:
616
Ανάφερε αυτήν την κριτική