Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 57 10
Studio 12, Βριλησσού 12 (παράδρομος)
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
73021
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Επισκεψη παρασκευη μεσημερακι 1 η ωρα . Ευτυχως εβρεχε και κανενας εκεινη την ωρα δεν σκεφτοταν την Παολα οποτε θα ηταν αποκλειστικα για παρτη μου.
Τα σχολια ειναι πλεον περιττα για αυτο το αστερι που φωτιζει μεσα σε αυτο το χωρο. Ειναι απλα ΤΕΛΕΙΑ.
Για την επομενη φορα θα παρω μαζι μου μια σηρρυγα θα της παρω αιμα , θα παω μια Αμερικη θα φτιαξω 50 κλωνους της και θα τις παρω ολες και θα παμε Σ.Αραβια να τις παντρευτω και να ειμαι ολη την ημερα μεσα στο σπιτι μαζι τους.
Να εισαι καλα ρε κουκλα παντα εσυ και το σκυλακι σου και να μας φτιαχνεις παντα την διαθεση οπως μονο εσυ ξερεις να κανεις.
(Και μακρυα απο τα σκουποξυλα)
Και για ενημερωση σας απο αυριο το πρωι η Παολα θα δουλευει στο σπιτι μου και μονο για μενα...(χαχαχαχαχαχαχα).
Τα σχολια ειναι πλεον περιττα για αυτο το αστερι που φωτιζει μεσα σε αυτο το χωρο. Ειναι απλα ΤΕΛΕΙΑ.
Για την επομενη φορα θα παρω μαζι μου μια σηρρυγα θα της παρω αιμα , θα παω μια Αμερικη θα φτιαξω 50 κλωνους της και θα τις παρω ολες και θα παμε Σ.Αραβια να τις παντρευτω και να ειμαι ολη την ημερα μεσα στο σπιτι μαζι τους.
Να εισαι καλα ρε κουκλα παντα εσυ και το σκυλακι σου και να μας φτιαχνεις παντα την διαθεση οπως μονο εσυ ξερεις να κανεις.
(Και μακρυα απο τα σκουποξυλα)
Και για ενημερωση σας απο αυριο το πρωι η Παολα θα δουλευει στο σπιτι μου και μονο για μενα...(χαχαχαχαχαχαχα).
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 21, 2008
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού