Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 20 10
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Εν ολίγοις βλεπω την κοπελα ωραια βυζοπουλα 4αρι βυζι ξανθια ψηλη με καλουτσικο κωλο αλλα κυταριτιδα εμφανης.Δινω το παραβολο το 40αρι και περιμενω στο αποτι \το τσεκαρω καθαρο κ ευρυχωρο δωματιο. Ερχεται η κορασιδα ηταν τρελιαρα πολυ κ προκαταρκτικα αρκετα. Δεν ειχα εγω πολυ διαθεση αν ηθελα το τραβουσα και αλλο με βυζογλυψιματα να κουναει τον κωλο της κλπ κλπ.Πιπα σκατα με πολυ δοντι οποτε την γυρναω στα 4 οπου μετα τα πρωτα σφυροκοπηματα μου ηρθε μια ασχημη μυρωδια κατι αναμεσα σε ιδρωτιλα και ποδαριλα. Οποτε ξενερωσα και την γυρισα απο μπροστα οπου εκει δεν βρωμουσε και με το ζορι πιο πολυ απο την νοοτροπια ε πληρωσα θα χυσω καταφερα να χυσω μετα την ξενερα που ειχα φαει.Αν δεν μεσολαβουσε το ζητημα της κουναβιλας θα ελεγα μια καλη τρελιαρα αρκετα προς το gfe κοπελα με μετρια προς καλη εμφανιση και καλη για τους βυζολατρεις. Υπηρεσιες καλες κ τρελιαρικες εκτος απο την πιπα αλλα οποιος παει ας παρει μαζι του κανα πιεστικο καλου κακου. Τι να πω μπορει να ηταν και η ατυχη συγκυρια αυτο που μου τυχε. στην συμμετοχη διαθεση βαζω 7+ και ισως κ 8 αλλα λογω της καθαριοτητας της κοπελας τις βαζω εκει 3 οποτε απο κει βγαινει το 5

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 27, 2010
Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
Μέλος
5
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού