Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 138 10
Sex Studio
155875
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Η Κάτια είναι μια ξανθιά κοπέλα που δηλώνει Τσέχα. Είναι ψηλή, αρκετά ως πολύ όμορφη στο πρόσωπο (σύμφωνα με το προσωπικό μου γούστο), με ωραίο σώμα, μεγάλο στήθος και γεμάτο κώλο (ίσως λίγο μεγαλύτερο απ' ότι θα έπρεπε). Την είχα δει σε προηγούμενη βόλτα και την είχα "μαρκάρει" για το παλμερέ μου.
Το πρόγραμμα στην περίπτωση της ήταν απόλυτα ακριβές. Δούλευε εκεί που έπρεπε, την ώρα που έπρεπε. Μπαίνω λοιπόν στο δωμάτιο και μετά από ελάχιστα λεπτά μπήκε κι αυτή.
Ενώ την περίμενα όρθιος για να πάρω μια πρώτη γεύση από τα κάλλη της δίπλα στην ντουζιέρα, αυτή αντί να έρθει προς το μέρος μου, βούτηξε κατευεθείαν στο κρεβατί... Κι έτσι αναγκαστικά ακολούθησα κι εγώ. Ξεκινήσαμε με χάδια και φιλιά κι απ' τις δύο πλευρές. Κανονική κατάσταση. Όχι πολύ ερεθιστικά από μέρους της. Η στύση όμως δεν άργησε καθόλου γιατί απλά μου άρεσε πάρα πολύ το σώμα της και μόνο στο άγγιγμα της δεν χρειαζόμουν κάτι άλλο.
Η πίπα της κανονική. Χωρίς περιποίηση των @@, χωρίς deepthroat, χτυπήματα στη γλώσσα κλπ. Στην συνέχεια εναλλαγή τριών στάσεων όλες πάνω στο κρεβάτι (θα ήθελα πάρα πολύ να δοκιμάσουμε τα έπιπλα του δωματίου αλλά δεν τόλμησα να το ζητήσω...) και το τέλος ήλθε με την Κάτια στα τέσσερα. Ντύθηκε, μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί στο μάγουλο κι εξαφανίστηκε...
Πιστεύω πως δεν υπήρξε καθόλου χημεία μεταξύ μας (μοιράζω την ευθύνη 50-50). Μάλλον απίθανο να την επισκευτώ ξανά.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 16, 2010
Όνομα κοπέλας
Κάτια
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού