Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 67 10
Sex Studio
89183
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Πρωινή επίσκεψη, προς αναζήτηση της Σάρας (την έχω πάρει τόσες φορές, που δεν υπάρχει πλέον λόγος να γράφω κριτικές - το μωρό είναι όλα τα λεφτά). Σάρα δεν υπήρχε, υπήρχε όμως ένα υπέροχο μανούλι που, ανάθεμά με, ξεχνάω το όνομά του.
Πέρασα στο δωμάτιο και δεν άργησε να έρθει και εκείνη. Ψηλή, με πολύ λεπτό κορμί (καμία σχέση με τα τέλεια πιασίματα της Σάρας) και καλούτσικο πρόσωπο. Μειονέκτημα αποτελούν τα μικρά της βυζάκια, τα οποία έχουν κρεμάσει πριν την ώρα τους και χρειάζονται ανασυγκρότηση.
Αρκετά χαδάκια, με το χέρι μου να τρίβει το μουνάκι της (όχι δάχτυλο μέσα). Στη συνέχεια γλείψιμο στο μυρωδάτο μουνάκι της, το οποίο έγινε μούσκεμα σε χρόνο dt. Λίγες εναλλαγές στάσεων, όχι όμως με δική της ευθύνη.
Η συνάντηση επαναλήφθηκε μετά από λίγες μέρες (έψαχνα και πάλι τη Σάρα - η τσατσά μου είπε πως έχει κάποιο πρόβλημα με τα χαρτιά της). Το αποτέλεσμα, και πάλι, αρκετά ικανοποιητικό.
Συνολικά, είναι μια αρκετά αξιοπρεπης πρόταση. Όχι όμως και το γαμήσι του μήνα.
Πέρασα στο δωμάτιο και δεν άργησε να έρθει και εκείνη. Ψηλή, με πολύ λεπτό κορμί (καμία σχέση με τα τέλεια πιασίματα της Σάρας) και καλούτσικο πρόσωπο. Μειονέκτημα αποτελούν τα μικρά της βυζάκια, τα οποία έχουν κρεμάσει πριν την ώρα τους και χρειάζονται ανασυγκρότηση.
Αρκετά χαδάκια, με το χέρι μου να τρίβει το μουνάκι της (όχι δάχτυλο μέσα). Στη συνέχεια γλείψιμο στο μυρωδάτο μουνάκι της, το οποίο έγινε μούσκεμα σε χρόνο dt. Λίγες εναλλαγές στάσεων, όχι όμως με δική της ευθύνη.
Η συνάντηση επαναλήφθηκε μετά από λίγες μέρες (έψαχνα και πάλι τη Σάρα - η τσατσά μου είπε πως έχει κάποιο πρόβλημα με τα χαρτιά της). Το αποτέλεσμα, και πάλι, αρκετά ικανοποιητικό.
Συνολικά, είναι μια αρκετά αξιοπρεπης πρόταση. Όχι όμως και το γαμήσι του μήνα.
halford
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού