Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 352466
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η Λόλα είναι μια νεαρή μικροκαμωμένη κοπέλα. Ξανθούλα, με αρμονικές αναλογίες.
Το μεγάλο της ατού πιστεύω ότι είναι οι εξαιρετικά ναζιάρικες εκφράσεις που παίρνει, και τα γεμάτα υπονοούμενα κοιτάγματα που σου κάνει με τα γαλάζια μάτια της.

Ησυχία στο studio, όπως και σε όλη την περιοχή. Έτσι δεν άργησε να έλθει στο δωμάτιο. Φορούσε ένα ροζ στριγκακι, από το οποίο κρεμόταν μια ουρίτσα την οποια κουνούσε με πολύ νάζι. Ανάλογο και το σουτιέν.

Άρχισε να με χαϊδεύει και να με φιλάει στο στήθος μου. Είχε διάθεση για «παιχνιδάκια»και μου «απαγόρευε» να την χαϊδεύω, για να «παίξει» αυτή πρώτα.
Εγώ φυσικά δυσκολευόμουνα να κρατηθώ, και σε οποίες προσπάθειες μου να τη ακουμπήσω, δυσανασχετούσε και καλά και με «μάλωνε» που δεν ήμουν «καλό παιδί».
Καταναλώσαμε αρκετό χρόνο έτσι, με λογάκια, ερωτικές περιπτύξεις σε ένα καλό σκηνικό προκαταρκτικών.
Τοποθέτηση στο σκουφάκι και ένα πολύ καλό στοματικό ακολούθησε.
Μου έκανε κάτι που δεν μου έχουν ξανακάνει:
Σταματούσε το κυρίως στοματικό και ίσα ίσα περνούσε την γλώσσα από τα @@κια, μόλις που τα ακουμπούσε με το τελευταίο σημείο της, κοιτώντας με και χαμογελώντας σατανικά.
Την ανέβασα επάνω μου και ξεκινήσαμε το sex. Πολύ καλή συμμετοχή με αναστεναγμούς βογγητά,
Και εκεί ακόμα δεν σταμάτησε να με «βασανίζει» Έφερνε τα στήθη της τόσο κοντά στο στόμα μου και μόλις πήγαινα να τα πιπιλίσω τα τραβούσε και χαμογελαγε.
Συνεχίσαμε με πισοκολλητό, Πολύ καλό το στήσιμο της, συνέχεια της εξαιρετικής συμμετοχής. Την γύρισα σε ιεραποστολικό, και βλέποντας τις εκφράσεις του προσώπου της, ήρθε το τέλος.
Σηκώθηκε, σταυρωτό φιλάκι και αποχώρηση.

Αν και δεν είναι 100% μέσα στα standards της γυναίκας που μου αρέσει, είναι η εξαίρεση στον κανόνα. Συνήθως προτιμώ τις πιο αφράτες γυναίκες, αλλά η Λόλα με έχει κερδίσει με την απόδοση της και την τσαχπινιά της. Περνάω πάντα καλά μαζί της, μιας και σήμερα δεν ήταν η πρώτη φορά που την συναντάω, και σαφώς ούτε η τελευταία……

Αυτά για την εμπειρία μου με την Λόλα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 26, 2010
Όνομα κοπέλας
Λόλα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια