Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 20 10
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Λοιπόν δεν ήταν βόλτα αυτό τελικά... ήταν απλά ανίχνευση του εχθρικού εδάφους ούτως ώστε να γνωρίζουν οι φίλιες δυνάμεις τι αντίσταση θα αντιμετωπίσουν. Έχουμε και λέμε λοιπόν με υποκειμενικά κριτήρια.

Η κοπέλα ήταν μία σχετικά ψηλή (κοντύτερη από μένα), σχετικά αδύνατη - όχι κόκκαλο αλλά ούτε μπαμπάτσικια, ξανθιά με μακρύ μαλλί, 4άρι βυζί που αντιμαχόταν τους νόμους της βαρύτητας αλλά απ' ότι κατάλαβα με την βοήθεια της επιστήμης (παρ' όλα αυτά ήταν μαλακό!), με κυτταρίτιδα απ' ότι πρόσεξα σε μερικά σημεία στο πόδι, ελαφρά κιλά παραπάνω στον χώρο της κοιλιάς (όχι σαπιοκοιλιά όμως!), σκουλαρίκι στο άνω χείλος, σκουλαρίκι στον αφαλό και τατουάζ τράιμπαλ στο κάτω κεντρικό μέρος της πλάτης. Δεν μπορείτε να πείτε... ούτε ο Πουρουπουπού τέτοια περιγραφή!

Η κοπέλα ήταν τρυφερή στα όρια του gfe αλλά αντέχει και pse. Ελληνικά καλά με μερικές λέξεις να ακούγονται περίεργα. Δεν όρμησε κατευθείαν στο στόχο της αλλά ασχολήθηκε και με λαιμό, στήθος... πίπα στο όρθιο, όπου επέτρεπε δαχτυλοσκόπηση και μετά αυτή από πάνω. Λόγω του ότι είμαι καιρό "απροπόνητος" εκεί έγινε και το κακό... Συμμετείχε σ' όλη την φάση και δεν ήταν κομοδίνο αλλά ούτε και υπερπύραυλος. Μερικές κραυγούλες μου άρεσαν αν και στο βάθος καταλάβαινα το fake του πράγματος αλλά ταίριαζαν στην στιγμή.Η κοπέλα έκατσε και λίγο παραπάνω με φιλάκια και χαδάκια και χαζουλάκια... Φιλότιμη παρουσία.

Αν θα ξαναδοκίμαζα... δεν ξέρω. Μάλλον ναι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 21, 2010
Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
dokimazo
Μέγας
31
Πόντοι:
4.535
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια