Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 238 10
Sex Studio 271916
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καλημέρα μάγκες. Πρωϊνή επίσκεψη στο αμαρτωλό βουνό.Μετά απο ψάξιμο στα γειτονικά σπιτάκια...καταλήγω σε αυτό (για πρώτη φορά). Βλέπω το μωρό (τη Λούση) και παθαίνω νταμπλά. Η πρώτη κουβέντα που μου ρχεται στο μυαλό..."τι μούναρος είσαι συ παιδί μου"? Δίνω το παράβολο και περνάω. Περιττό να πω πως ο χώρος είναι απ τους πιο καθαρούς (αν όχι ο πιο καθαρός) σε στούντιο. Μπαίνει μέσα το μωρό. Με αρχίζει στα πιπόνια..τριψιματάκια και βουρ στο πατσά. Καταπληκτικό σεξ (αλλάξαμε 4-5 στάσεις). Άνεση χρόνου και το κορίτσι έκανε τα πάντα προκειμένου να φύγω φουλ ευχριστημένος. Η Λούση παίζει να ναι ως τώρα η πιο value for money στη στουντιοκαριέρα μου (μαζί με τη παλιά Σαμάνθα απο βρ.55) Κι αυτό γιατί το κορίτσι αυτό συνδυάζει ομορφία,διάθεση, υπηρεσίες και άνεση χρόνου. ΑΑΑ περιγραφή δεν έκανα ρε μάγκες.. ... Λοιπόν Βουλγάρα απ'ότι είπε..μικρούλα ηλικιακά είναι γύρω στα 23.Μαλλάκια μαύρα μακριά.Είναι Ψηλή και λεπτή ...δερματάκι πολύ απαλό και όμορφο..και παρά του ότι το σώμα είναι λαμπάδα...έχει βυζάκι 2,5΄άρι αλλά στητό και πολύ καλό στην αφή. Εγω παιδιά δε ξέρω αλλά έμεινα πολύ ευχαριστημένος και θα γίνει το στανταράκι μου. Αυτά..

Μετά τιμής,

Ο ΠΥΡΟΚΑΥΛΟΣ.. Κουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Λούση
pirokavlos
Μέλος
3
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια