Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 238 10
Sex Studio
271910
Γενική βαθμολογία
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Πριν λίγες μέρες, ανηφορίζω το βουνό και κάνω εισαγωγή στο 60 κάτω όπου ξέρω πως εργάζεται η Μαριάννα. Περιτές οι περιγραφές αφού και οι άλλοι συναγωνιστές το έχουν κάνει αλλά και οι φωτογραφίες της είναι διαθέσιμες. Λίγη συζήτηση με την τσατσά, πέρασμα της Μαριάννας από το στύλο, κατάθεση του παραβόλου (80) για ξεσκούφωτο καθώς αυτό πρόσταζε η διάθεση μου, και είσοδος στο δωμάτιο όπου με περίμενε πετσετούλα για το δεύτερο ντουζάκι της ημέρας (όποιος θέλει καλή περιποίηση πάει καθαρός στα ιδρύματα). Πριν από εμένα προηγούνται άλλοι δύο συναγωνιστές οπότε χαζεύω με την επιμορφωτική ταινία που παίζει στην TV. Λίγη ώρα μετά μπαίνει το μωρό μέσα, σκέτη καύλα παίζουμε λίγα χάδια, γλωσσώφιλα, γλύψιμο ρώγες και άλλων σημείων κλπ και λίγο μετά αρχίζει το έργο. Γονατιστή δίπλα μου για άνετη και ελεύθερη πρόσβαση στο μουνάκι αλλά και στο κωλαράκι (τα τίμησα δεόντως) αρχίζει με δυνατό καραμέλωμα στις μπάλες, ρουφήγματα, πρόστυχα κοιτάγματα. Η συνέχεια επιφυλάσει βαθιά και υγρή πίπα με φοβερή αίσθηση και ελαφρά δαγκώματα της κεφαλής που δεν με χάλασαν καθόλου. Το τέλος μας βρήκε λίγη ώρα μετά έτσι με πλήρες ξεζούμισμα και ολοκληρωτική απορόφηση των υγρώνμε με την Μαριάννα να συνεχίζει να ρουφά ακόμα κι όταν δεν είχε μείνει τίποτα άλλο. Αδειασμα του στόματος στο νιπτήρα ολιγόλεπτη κουβεντούλα, φιλάκι και αποχώρηση της νεαράς. Πολύ καλή συνεύρεση που θα επαναληφθεί σίγουρα στο κοντινό μέλλον εδώ στο 60 ή στο Κασσάνδρας 3 καθώς εργάζεται και στα δύο.
Η βαθμολογία είναι η μέγιστη που μου επιτρέπει το σύστημα.
Η βαθμολογία είναι η μέγιστη που μου επιτρέπει το σύστημα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 13, 2010
Όνομα κοπέλας
Μαριάννα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού