Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 364 10
Sex Studio
414877
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Χτές κατά τη μία - μιάμιση το βράδυ με πιάνει η "φαγούρα"... Βλέπω τα προγράμματα και κατέληξα σε κάτι στάνταρ και δοκιμασμένο. ( και απο εμένα αλλά και απο άλλους ). Ανανεωμένη η Βαλεντίνα, έδειχνε πως με θυμάται. Κάναμε λίγη πλακίτσα στο σαλόνι πρίν μπώ. Άν κάτι γουστάρω σε αυτή τη κοπέλα είναι που έχει τον τρόπο της με τους πελάτες, είναι πάντα ευγενική και δεν παρακαλάει να μπείς και να μην φύγεις κλπ. Στο κρεβάτι πύραυλος εδάφους εδάφους. Όσοι την έχετε δοκιμάσει το ξέρετε. Δεν την σταματάς εύκολα, ειδικά στην πίπα και μόλις αρχίσει να στον γλείφει καλά. Μετρημένες οι γυναίκες που θα σου κάνουν τέτοια πίπα στα δάχτυλα του ενός χεριού κατα την γνώμη μου! Μετά το "μαρτύριο" ( το γλυκο αυτό μαρτύριο ) την έβαλα να κάτσει κανονικά, της ζήτησα να παίξω λίγο με τις βυζάρες της και φυσικά δεν το αρνήθηκε. Μου έλεγε και ωραία λόγια όσο την είχα έτσι και εγω της το ανταπόδιδα έμπρακτα. Για το τέλος την έβαλα να στηθεί στα τέσσερα όπου γούσταρα να έχω θέα τον ωραίο της κώλο όπου και μετά από λίγο ήρθε το "αναπόφευκτο"! Γαμώ τις εμπειρίες για άλλη μια φορά, μου είπε θα πάει διακοπές κάποια στιγμή οπότε θα την ξαναβρώ απτον νέο χρόνο και μετά. Να είναι καλά και αν είμαι και εγώ που ελπίζω να είμαι σίγουρα θα την επισκεφτώ!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 14, 2010
Όνομα κοπέλας
Βαλεντίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού