Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 834310
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πρώτη μου επίσκεψη σε αυτο το σπίτι αν και είχα παει ξανα μια 10ετία πισω οταν λειτουργούσε ο επάνω όροφος.
Εφτασα λοιπόν στην πόρτα τους κατα τις 2 το μεσημέρι και χτυπάω το κουδούνι περιμένοντας να μου ανόίξουν.
Μπάινω μέσα και σαν πρώτη εντύπωση ο χωρος είναι πολύ ωραίος καθαρός περιποιημένος όλος κόκκινος,αφου η τσατσά με υποδέχετε με καθίζει στον καναπέ λέγοντας μου οτι θα περιμένω λίγο μιας και η κοπέλα ηταν απασχολημένη.
Περιμένω λοιπόν χαζεύοντας το εκπαιδευτικό έργο που έπαιζε στην τηλεόραση απέναντι μου
σε κανα 10λεπτο η κοπελίτσα κατέβαινε τις σκάλες μάλλον έχοντας τελιώσει με τον προηγούμενο
πρώτη εντύπωση θετικότατη, πρόκειτε για μια γυναίκα με πιασίματα ,μεγάλο στήθος ,γεματό κώλο για χάιδεμα και με πλαινές χειρολαβές, ωραίο πρόσωπο ,ωραίο στυλάτο ντύσιμο κτλ
Η τσατσα λοιπόν με πλιασιάζει και αφού μου απαριθμεί ενα κατεβατό προγράμματα με ρωτάει τι θα κάνω,
ανοίγω το πορτοφόλι μου και βγάζοντας τον οβολό μου των 50 τον καταθέτω στα χέρια της και κάνω την είσοδο μου σε ένα απο τα δωμάτια.
Ξαπλώνω στο κρεβάτι και περιμένω τη σειρά μου, χαζεύω το χώρο γύρω μου και τον βρίσκω αρκετά περιποιημένο με τηλεόραση ντουζιέρα νυπτήρα και προπαντώς καθαρό στρωμένο σεντόνι
Σε λίγο ανοίγει η πόρτα και εμφανίζετε μπροστά μου η γκόμενα
Αφου είπαμε τα τυπικά γειασου πως σε λένε κτλ ξεκινάμε τη διαδικασία.
ξέρει και κάνει καλή πίπα και όσο με φτιάχνει με κοιτάει απο το καθρέπτη δεν΄ήθελα και πολύ γιατί είμουν ήδη καβλωμένος οπότε κατευθηνθήκαμε σχεδόν αμέσως στο κύριο πιάτο.
η πρώτη πράξη του έργου έγινε με αυτή απο πάνω οπου καθόλη τη διάρκεια του πήδου περιποιόμουν με τη γλώσσα μου τα μεγάλα βυζιά της ενω τα χέρια μου ηταν στις χειρολαβές του κώλου της
συνεχίσαμε με πισωκίνηση στα 4 οπου το μουνάκι της στένεψε κι αλλο ενω εκει πια τα χέρια μου δεν ξεκόλησαν απο τα κωλομέρια της ενω κάποιες φορές το δάχτυλο μου έπιανε στενές σχέσεις με την πίσω τρύπα της.
λίγο πριν χύσω της το κάρφωσα με δύναμη όλο μέσα και κουνόντας τη μέση μου κυκλικά τρύγισα όλη τη μουνάρα της
έδειξε να αιφνιδιάζετε αλλα γούσταρε γιατι βόγγηξε δυνατά και ξεκίνησε και αυτη να κοπανιέται πάνω μου
Εκει κάπου η σεμνή τελετή έλαβε τέλος και η καπότα που πεταχτηκε μετα στον κάδο των αχρήστων ηταν τιγκα στο υλικό.
Τελιώνοντας η γκόμενα ειναι μπόμπα πολύ αξιόλογη περίπτωση ευχαρίστως να την ξαναγαμούσα ενω αν δεν μου έλειπε το 90αρι που στοιχηζει η είσοδος στη πίσω τρύπα της εύκολα θα της το σκαγα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 13, 2010
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Νέο Μέλος
4
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού