Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 306 10
Sex Studio 580453
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
9αράκι χαλαρά στο κουκλάκι με το απίστευτο κορμάκι. Σφιχτό, νεανικό, μοσχομυριστό! Μουρίτσα πονηρή, μεσούλα δαχτυλίδι με όμορφο piercing, βυζάκια δυομισάρια, συμμετρικά, εκπληκτικά στην αφή και τη γεύση, με όμορφες ρωγίτσες. Κωλί ποίημα και νινάκι χάρμα ανατομίας! Δέρμα βελουτέ.
Χώρος ευπρεπής, καθαρός και σοβαρός, χωρίς περιττά "φορτώματα". Σεντόνια αρκετά καθαρά και πετσέτα σφραγισμένη. Parking άπλετο μπροστά, αλλά φωτογραφίζεσαι ότι ήρθες να γαμίσεις.
Τσατσά,...αφού μου πούλησε πολύ μούρη αρχικά, προσπάθησε να τα μαζέψει όταν επέστρεψα, αλλά δε μ'έπεισε. 90€ για OWO και προσπαθώντας να διαπραγματευτώ έκπτωση, αναφέροντας τα 80€ της Κασσάνδρας, ανέβασε φωνή λέγοντάς μου ότι αυτοί χαλάνε την πιάτσα και παρά την κρίση οι μαλ... συγνώμη, οι πελάτες δεν έχουν πρόβλημα και πληρώνουν χωρίς να ζητούν σκόντο.
Έφυγα....γύρισα (χαλάλι σου Ντενίσσα) για το οικονομικό πρόγραμμα.
Το μωρό δε γουστάρει αυτό που κάνει. Αυτό φαίνεται και από το μουνάκι της που, παρά το χαμούρεμα, ήταν πιό στεγνό κι απ'τη Σαχάρα και σε συνδυασμό με τη στενότητά του, ένιώθα σα να την πονούσα. Η κατάσταση δε βελτιώθηκε ούτε με γράσσο. Η πίπα της αμήχανη ελαφρώς και άτεχνη. Ήμουν πολύ τρυφερός μαζί της κι αυτό μου βγήκε σε καλό, γιατί ενώ παραδέχτηκε ότι δε της αρέσει αυτή η δουλειά, έκανε ότι μπορούσε για να μ'ευχαριστήσει. Απλά ήταν αλλού...
Πέραν των 3 στάσεων (καβάλα, όπισθεν, ιεραποστολικό) δεν προχώρησα, παρά έμεινα από πάνω της να τη χαζεύω πως με κοιτούσε λίγο πριν τη χύσω. Μείναμε λίγα λεπτά να μιλήσουμε και μετά τις ευχές για τις γιορτές, (γυρνάει Ρουμανία την Πέμπτη) φιληθήκαμε, αλληλοευχαριστήσαμε και πάπαλα.
Και κάπως έτσι...τσουπ, τσουπ ήρθε...τσουπ, τσουπ έφυγε.
Ανάμεικτα συναισθήματα με τάση στο θετικό πρόσημο για την εμφάνιση και την ειλικρίνειά της. Εξάλλου είναι μικρουλάκι και δεν της πάει προφανώς αυτός ο χώρος.
Συστήνεται για όσους γουστάρουν πετιτούρια και ψάχνουν ένα χαλαρό ξεφόρτωμα.
Άντε και καλές εορτές.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ντενίσσα
mysterious
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
20 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
191
Likes:
12.313
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού