Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 48 10
Sex Studio
114317
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μελαχρινη με μαλλια μεχρι τον κωλο και καμπυλατο κορμι με ευμεγεθες στηθος!Ομορφο προσωπο με περιεργο χρωμα ματιων(αναμειξη του γκριζου με μπλε ή πρασινο αν δεν λαθευω)!Μου θυμισε το κοριτσι με το οποιο ημουνα ερωτευμενος στα 23 μου και εδωσα ευθυς το 50αρικο!
Προκαταρκτικα με γλυκα δαγκωματακια στις ρωγες μου και στο υπολοιπο κορμι με ταυτογχρονο ¨γραντζουνισμα¨ στην κατω περιοχη(σε καποιο σημειο πηγε να ξεφυγει λιγο πιο κατω απο τα επιτρεπομενα ορια το δαχτυλακι της και την ¨μαζεψα¨)
Πιπα με εξαιρετικη χρηση των δοντιων της σε διαφορες παραλλαγες!Αν μουλιαζε και την κατω περιοχη θα την θυμομουνα ως μια απο τις πιο καλες που μου εχουν κανει!
Την γυρισα στα 4 για να απολαυσω το ζουμερο κωλι της!Η ελαχιστη εως καθολου χρηση λιπαντικου σε συνδυασμο με τις αισθησιακες φωνουλες της δυστυχως με εκαναν να τελειωσω γρηγοροτερα απο οτι θα επιθυμουσα!
Θα την ξαναεπισκεφτω μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις!
Προκαταρκτικα με γλυκα δαγκωματακια στις ρωγες μου και στο υπολοιπο κορμι με ταυτογχρονο ¨γραντζουνισμα¨ στην κατω περιοχη(σε καποιο σημειο πηγε να ξεφυγει λιγο πιο κατω απο τα επιτρεπομενα ορια το δαχτυλακι της και την ¨μαζεψα¨)
Πιπα με εξαιρετικη χρηση των δοντιων της σε διαφορες παραλλαγες!Αν μουλιαζε και την κατω περιοχη θα την θυμομουνα ως μια απο τις πιο καλες που μου εχουν κανει!
Την γυρισα στα 4 για να απολαυσω το ζουμερο κωλι της!Η ελαχιστη εως καθολου χρηση λιπαντικου σε συνδυασμο με τις αισθησιακες φωνουλες της δυστυχως με εκαναν να τελειωσω γρηγοροτερα απο οτι θα επιθυμουσα!
Θα την ξαναεπισκεφτω μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 11, 2010
Όνομα κοπέλας
Ξένια
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού