Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 67 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Northern Star

Τσαρινα

Η συνευρεση ελαβε χωρα στο δωματιο με το στρογγυλο κρεβατι και τους surround καθρευτες
Αφου περιμενα κανα εικοσαλεπτο λογο συναγωνιστη ... να σου και η Νατασααα
με ασορτι εσωρουχα και ασπρη μποτα ως το γονατο

Αφου τα εβγαλε και συστηθηκαμε μου την επεσε και δε θα σταματουσε αν δε μου γινοταν καγκελο , τριβοταν πανω μου , στα μουτρα μου απ κεφαλι μεχρι μουνι, μου προσφερε απλοχερα τα βυζακια της
( συλικονατα , αλλα οχι πολυ σκληρα .. ( ημισκληρα lol ).. τωρα απο νουμερα χεσε με ... 3 πρεπει ναναι ) μ αρεσαν παντως
φιλακια χαδακια σκατακια , πολυ ζεστη γκομενα μοσχομυριζε αφου μολις ειχε κανει ντους Οπως μου ειπε , καρυδα ηταν αν δεν κανω λαθος , τετοιο αφρολουτρο εiχα και γω .. fa (lol)
αγγαλιτσες χαδακια και ολα τα συναφη για καμποση ωρα και ηρθε η ωρα της καποταααας
Καλτσα style ενω ταυτοχρονα τον εβαζε στο στομα

Πιπα καλη , πολυ καλη , < δροσερη > με πολλα deep τα οποια αν και με ρωτησε αν ποναω και τις ειπα να μην τον παιρνει βαθια , τα συνεχισε ... αφου δεν χωραει καλε , τι το βαζεις ολο , θα πνιγεις :p

Ανεβηκε απο πανω μονη της , ποτε τριβοταν , ποτε χοροπηδουσε με ζωντανια και ορεξη
Την γυρισα αεροπλανικα χωρις να βγει η τσουτσου σε ιεραποστολικο οπου με ξαφνιασε με μια σταση που εβαλε τα χερια κατω απο τον κωλο της σαν κολονες στηριξης
και με τις πατουσες στο κρεβατι ειχε το μουνι ψηλα ετσι ωστε να γαμας γονατιστος με το σωμα ισιο like this
http://www.sexinfo101.com/sp_arch.shtml?s=a3805ee1b74af8ed873df58df6b1ddff
μετα apostolic με διαφορες παραλαγες ποδιων και φιλακια χαδακια κλτ
μετα πισωκολητον στο ποιο εβαλε χερι στην τοιχο να κραταει κοντρα για να τον τρωει καλα
μετα ξαπλα μπρουμητα τερμα κατω με τα ποδια κλειστα και αντε βρες τρυπα τωρα... κατεβασα το γεωτρυπανο σιγα σιγα και της ειπα να προσεχει μη γινει κανα λαθος γιατι δεν εβλεπα
τελικα την βρηκαμε την τρυπα εκοπανηθην και στο ετσι με τον ποπο να κανει πλατσ πλατσ και
παμε για αλλη μια αλλαγη αλλα ορμαει παλι για πιπα , οπου κανει και την μαγικη κινηση που ξεχασαμε πριν... καραμπαlicking και ο Τζο γονατησε , εδω ειμαστε ....

Θα τελειωσουμε στο στομα μωρο μου ε ? ( με προφυλακτικο )
Ναι οπως θες
Παρτον , δικος σου
Και δωστου πιπα παλι με την ιδια ορεξη οπως και πριν , μια τον παιζει , μια πουτσα , μια @@
και ναμαστεεεεε , στοματοχυσια και τελος ....

Αφου μου εβγαλε την καποτα πηγε πληθηκε , την βοηθησα στο σουτιεν χαιρετουρες φιλακια και γεια σας

Συνοψιζοντας
Σε ολες τις στασεις συμετειχε ταμαλα
Δε σταματησε να κινείται η κοπελα οπως και της Σιμονας τις προαλλες ετσι και της Νατασας πρεπει να της κολησω ενσυμο , εργατικο κοριτσι
Δεν σταματησε να βογκαει καθολη την διαρκεια , αν το εκανε ψεματα , αξιζει οσκαρ . δεν της ξεφυγε < πουτσια >
Μοναδικο μειωνεκτιμα η < διαμετρος > της οπης η οποια μαλλον γρασαρισμενη ηταν με μετρια αισθηση :/
Καλη φαση η Νατασσα , απεδειξε οτι ειναι τιμια και με κερδισε , θα την ξανασυναντουσα σιγουρα

Στα συν
Η καθαριοτητα της κοπελας ( ολο το βραδυ μυριζα αφρολουτρο και λοιπα αρωματα )
Χρονο δεν κρατησα αλλα δεν ενοιωσα πιεσμενος χρονικα
Η Ενεργητικοτητα και η συμμετοχη της

Στα πλην
....
Δεν ξερω , μια χαρα περασα , χεστηκαμε για λεπτομεριες

Αναμνηστικες φωτογραφιες
http://www.imagerous.com/images/78463666190721150024.png
http://www.imagerous.com/images/01661070544951438474.png

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 09, 2010
Όνομα κοπέλας