Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 306 10
Sex Studio 580478
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Είχα διαβάσει αρκετές κριτικές για τη Βανέσσα άλλες καλές άλλες κακές. Οι φωτογραφίες που είδα στο Internet μου είχαν κινήσει το ενδιαφέρον. Σήμερα βρήκα ευκαιρία να κάνω μία πρωινή επίσκεψη στο studio. Parking άνετο, έχει και το studio δικό του χώρο, αν και σήμερα με βόλεψε καλύτερα ο ηλεκτρικός και 10 λεπτά περπατηματάκι. Η κυρία στην υποδοχή ευγενική με ρώτησε αν έχω ξαναεπισκεφτεί το χώρο και αν γνωρίζω τα προγράμματα. Αναμονή κανένα δεκάλεπτο και αφου μου σύστησε τη Βανέσσα μπήκα στο δωμάτιο.

Η πρώτη εντύπωση πάρα πολύ καλή, είναι εντυπωσιακή γυναίκα και έχει από τα ωραιότερα σώματα που έχω πετύχει εγώ προσωπικά. Το δωμάτιο πολύ καλό με ντουζιέρα και σφραγισμένη πετσέτα. Μετά το ντουσάκι σκάει μύτη και η Βανέσσα. Ελεύθερο παιχνιδάκι με το μουνάκι της και το στήθος της, εκεί μου ζήτησε λίγο να προσέξω, αλλά είχε ωραίες ρόγες η άτιμη Γλώσσα. Δεν άργησα να έρθω σε φάση μάχης μου βάζει προφυλακτικό και ξεκίνησε στοματικό. Αρκετά καλή εκεί χωρίς όμως να ασχοληθεί με τα @@. Η συμμετοχή της στη συνέχεια πολύ καλή μέχρι τέλους. Κάθισε λίγο μετά στο δωμάτιο, κουβεντούλα πολύ γέλιο και αποχώρησε.

Προσωπικά πέρασα πάρα πολύ καλά και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από τη Βανέσσα. Φυσικά και θα την ξαναεπισκεφτώ κάποια στιγμή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 09, 2010
Όνομα κοπέλας
Βανέσσα
Μέλος
Εγγραφή:
1 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
15
Likes:
107
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού