Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 44 10
Sex Studio 83140
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ρεμπεκα.ru τελικα, την περημενα μικροκαμωμενη πιτσιρικα και μου βγηκε νταρντανα.! 21 χρωνων??? μου ειπε αν θυμαμαι σωστα...μπα καμια 25-26 σιγουρα, εκτος αν μεγαλοδειχνει, απο τας Ρωσιας, εμφανησιακα δεν ειναι κατι το τρελο, μια κοινη Ρωσιδα με μετρια Ρωσικη φατσα.! αν και δεν μου εκανε κλικ μπηκα μονο και μονο για τις καλες τις κριτικες, μαυρομαλα, με μικρο βυζακι, περιτα κιλακια που δεν την χαλανε, παρα θα ελεγα μου αρεσαν οπως και κατι μικροατελειες του κορμιου της που κανουν την διαφορα, περηφερεια καλη με κωλομερια σουπερ, μπηκε μεσα ευδιαθετη χαμογελαστη και αρχισε πρωτα προκαταρτικα με φιλακια σε ολο μου το σωμα, καραμελωμα τα αρχιδια και χτυπηκα και καλα, κατα λαθος το πεοκεφαλο στο σαγονι της, καποτα αλα καλτσα style.! πιπα καλη θα ελεγα με παθος, βαρεσε αρκετα μεχρι να αρχισουμε, αφηνε δαχτυλακια στο ωραιο μουνακι της το οποιο αντελιφτηκα οτι ηταν θεοστεγνο απο κρεμες και βαζελινες, αρχισαμε ιεραποστολικα, με ενδιαμεσες διασταυρωμενες ματιες, το μουνι της Ρωσιδας οπως παντα,με εκπλησει.!! εβγαζε φωτιες κυριολεκτικα, ο πουτσος μου εκεγε για κανα μισαωρο μετα.! αλαγη αυτη απο πανω να περνει σταση με τις πατουσες στο κρεβατι βοηθοντας την ποιανοντας τα μπουτια της απο κατω να ανεβοκαταιβενει, η αισθηση απο το μουνι της πολυ καλη σε αυτην την σταση, τα ενιωθα ολα και τελειωσα ετσι σταματοντας την και αναλαμβανοντας εγω απο κατω εχυσα και αυτη γονατησε και φορμαρηστικε ακομα λιγο, καθοντας ετσι, δεν τον εβγαλε γρηγορα απο μεσα της, παρα κουνιοταν κυκλικα για λιγο ακομα, σαν να μου εδωσε την εντυπωση οτι ηθελε και αλλο.! Ντυθηκε με καληνυχτησε με ενα φιλακι στο μαγουλο και εφυγε.
Γενικες γραμμες, με εμφανηση που δεν ξετρελενει η Ρεμπεκα ξεχωρηζει για τον επαγκελματισμο της, και τον σεβασμο στον πελατη, αν και πηγα λιγη ωρα πριν σχολασει, δεν μου εδειξε ιχνος βαρεμαρας και διαθεσης να με ξεπεταξει, παρα τα εδωσε ολα για την καλη εντυπωση, αν και δεν μπηκε στα σιγουρα μου, καποια στιγμη μπορει να την ξαναπροτιμισω...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 06, 2010
Όνομα κοπέλας
Ρεμπέκα
Karaman 7
Τιμημένος
384
Πόντοι:
11.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια