Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 160 10
Κατεχάκη 8
Hot
Sex Studio
319336
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
δεν ειχα πολυ χρονο για τσαρκα σημερα, ημουν και κοντα στην κατεχακη και να μαι στο 8.αδειο οπως σχεδον παντα το σαλονι.η υπηρεσία να λεει το ποίημα της και σε λιγο σκαει η λιζα.κοντο λεσβιακο μαλλι,αρκετα ψηλη γκομενα με 1.5 αρι βυζι και κωλαρα(οχι χοντρή)περιπου την κοβω κανα 32-34χρ. γενικα ειναι αυτο που λεμε αλογο.ειχα καβλες και δεν σκεφτηκα και πολλα,δινω το αντίτιμο και περναω.σε πολυ λιγο ειναι μεσα στο δωματιο.την ρωταω απο που ειναι και μου λεει τσεχια!!!!δεν νομιζω αλλα λεμε τωρα.γιατι δεν βρίσκει κατι πιο πειστικοί να λεει
τεσπα στο ζουμι τωρα....στα πολυ + της κοπελας ειναι οτι εχει διαθεση να σε ευχαριστήσει αλλα φυσικα δεν φτανει μονο αυτο.πιπα?αδιαφορη,λες και εγλυφε lollipop
ισα ισα που μου σηκωθηκε καπως.αυτο που με ξενερωσε αφανταστα ειναι οτι οταν ηρθε πιο κοντα μου με πηρε μια μποχα,δεν εκατσα να εξακριβώσω απο που προέρχεται και καπακια την γυρισα στα 4.ισως και η μονη σταση που αξιζει να την παρει κανεις.σε καμια περιπτωση δεν ειναι κοπελα για στουντιο,κανα μεταξι για 15-20ε θα ηταν καλα.φυσικα με τπτ δεν θα την ξανατιμησω.την χυνω,φευγω τελος!

Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 01, 2010
Όνομα κοπέλας
Λίζα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού