Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 238 10
Sex Studio 242350
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Επίσκεψη χτες βράδυ κατά τις 11.

Parking στην περιοχή πολύ δύσκολο αν είσαι με αμάξι αλλά ήμουν τυχερός και πάρκαρα στα 10 μέτρα.

Ο τσάτσος από τους πιο κυριλέ στον χώρο.

Το σπίτι μετριότατο με δωμάτια πολύ καθαρά αλλά χώρις ντουζ κλπ (που έχουν άλλα studio) και χωρίς καν tv ή νιπτήρα (που έχουν τα περισσότερα).

Η γκόμενα για τα δικά μου γούστα κάτω του μετρίου από εμφάνιση. Πλαδαρή κοιλιά, πεσμένος κώλος, μετριότατη φάτσα, με μόνο ατού τα φυσικά βυζιά σε μέγεθος C.

Και φτάνει η στιγμή που θέλω να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους συναγωνιστές που την είχαν εκθειάσει και με έσπρωξαν στο δωμάτιο. Είμαι ένα ευτυχές θύμα του marketing. Σε καμία περίπτωση δεν θα πλήρωνα για να γαμήσω γυναίκα με τέτοια εμφάνιση. Άλλα έλα που (ευτυχώς για μένα) παρασύρθηκα από τους συναγωνιστές...

Η συμμετοχή της στο γαμήσι είναι από άλλο πλανήτη!! Η πίπα της 20 με άριστα το 10!! Τι να μας πουν από τσιμπούκια η Αντέλλα και η Μιλένα, η Αλίνα τον ρουφάει σαν να πεινάει. Αφού λοιπόν με έκανε turbo ανέβηκε από πάνω και με καβάλησε αισθησιάκα αργά στην αρχή και πιο δυνατα στην συνέχεια ενώ καθ' όλη την διάρκεια μου γλυφε και φιλούσε το στήθος λες και είμασταν πιτσουνάκια την πρώτη βδομάδα σχέσης. Μετά έκανε μια στροφή χωρίς να βγάλει τον πούτσο μου από μέσα της και ήρθε σε στάση reverse cowgirl ενώ της χάιδευα την κώλάρα και πότε πότε έβαζα και δειλά δειλά ένα δαχτυλάκι στο κωλοβαλβίδι της που είναι σημειωτέον πολύ στενό. Όταν την ρώτησα αν το δίνει μου απάντησε παιχνιδιάρικα ότι είναι παρθένα από πίσω και όταν χαμογέλασα, γέλασε και αυτή. Απάντηση βέβαια δεν πήρα αλλά θα επανέλθω σε επόμενη επίσκεψη. Μετά έπεσε στο πλάι και με άρχισε στις πίπες πάλι ενώ την δεύτερη αυτή φορά μου καραμέλωσε και τα @@. Έτσι και τελείωσα μέσα στο στόμα της με προφυλακτικό πάντα.

Overall: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ! ! ! Αν δεν ήσασταν εσείς δεν θα είχα απολαύσει αυτήν την πίπα. Εννοείται ότι θα γίνω regular στην Αλίνα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 13, 2008
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Ανώτερος
36
Πόντοι:
5.760
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού