Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 168 10
Sex Studio 396582
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Την Έφη την είχα πρωτοστατήσει τον περασμένο Ιανουάριο στα studio της οδού Κασσάνδρας, κάτω από «αντίξοες» συνθήκες και είχα περάσει απλώς καλά.
Θυμάμαι ήταν περασμένα μεσάνυχτα και προερχόταν από διπλοβάρδια.
Επειδή όμως ανταποκρίνεται 100% στα standards της γυναίκας που μου αρέσει, εδώ και καιρό ήθελα να της δώσω μια δεύτερη ευκαιρία.
Σήμερα ήταν η κατάλληλη στιγμή.

Για αυτούς που δεν την ξέρουν. Ψηλή σχετικά με πλούσιες καμπύλες. Φυσικό στήθος, δυνατή περιφέρεια. Πρόσωπο πρόστυχο, μα καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους.
Έφτασε πρόσχαρη στο δωμάτιο και με χαιρέτησε χαμογελώντας. Πολύ καλά τα προκαταρκτικά της. Φιλιά και γλειψίματα στο στήθος και το σώμα μου, για να επακολουθήσει αναλογη περιποιηση στον λαιμό και τα αυτιά μου.
Δεκτική και σε ανάλογη δική μου περιποίηση, με ναζιάρικες αντιδράσεις.
Και το στοματικό της αξιόλογο.Deep throat, πέρασμα του κορμού με την γλώσσα, περιποίηση και στα @@κια, ελάχιστη χρήση χεριών.
Ανέβηκε επάνω μου και έτσι ξεκινήσαμε. Μετά από κάποια λεπτά με δική της πρωτοβουλία, το γυρίσαμε στο reverse cow girl, όπου η θέα ήταν πραγματικά αξιόλογη.
Συνέχεια στα τέσσερα, με φόντο τον μεγάλο καθρέπτη για πανοραμική άποψη του όλου σκηνικού.
Έτσι ήρθε και το τέλος.
Μιλήσαμε λίγο, με χαιρέτησε και έφυγε.
Η δεύτερη ευκαιρία της, στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία. Καλή τεχνική, επίσης καλή συμμέτοχη, δεκτική στις λογικές επιθυμίες μου. Μου απέδειξε ότι πραγματικά την άξιζε και με έκανε να αναθεωρήσω προς το καλύτερο, την γνώμη που είχα γι΄αυτην από την προηγούμενη επίσκεψη μου.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Έφη που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη…

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 27, 2010
Όνομα κοπέλας
Έφη
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια