Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 306 10
Sex Studio 580478
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Καλησπέρα. Καταρχήν να πω πως είχα μια απίστευτη εμπειρία με την Βανέσσα!Γλώσσα Η αλήθεια είναι ότι παλιότερα ήμουν διστακτικός να αναζητήσω την συγκεκριμένη κοπέλα λόγω των κριτικών από ανθρώπους που δεν είχαν μείνει ικανοποιημένενοι. Η προσωπική μου άποψη είναι πως η κοπέλα είναι όλα τα λεφτά. Το πρόγραμμα βέβαια έλεγε πως δούλευε η Λίλη εκείνη την ώρα,αλλά επειδή αδιαθέτησε, κάλυψε το κενό η Βανέσσα.Την είχα δει από φώτο, αλλά από κοντά είναι πιο ωραία.
Η εξωτερική της εμφάνιση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μεταφορικά σαν την γκόμενα που θα ήθελα να έχωΝτροπήΠιο κυριολεκτικά, νομίζω είναι κοντά στο 1.70, κόκκινα μαλλιά, πλούσιες καμπύλες,και πολύ όμορφο προσωπάκι.
Το πάρκινγκ εννοείται άπλετο(και για αυτοκίνητα).
Ο χώρος καθαρός, αλλά αισθητά μικρός.
Η κυρία στην υπηρεσία είναι τίμια και ευγενική, καθώς της ζήτησα ό,τι είχα κάνει και με την Λίλη, δηλαδή να πληρώσω 50 και να κάνω μόνο ισπανικό και πίπα, αλλά η κοπέλα δεν θέλει να τελειώνουν στο στήθος της.Αυτό είναι κάτι το οποίο σέβομαι.Τελικώς πήρα το απλό πρόγραμμα(50).
Μόλις τελείωσα το ντουσάκι μου, ήρθε η κοπέλα.Ξάπλωσε στο κρεββάτι κι έπαιρνε σέξυ πόζες και χαιδευότανε στα ιδιαίτερά της σημεία κι όχι μόνο. Αφού σκουπίστηκα, άρχισα να την χαιδεύω και να την γλείφω γενικά σε όλο το κορμί της.Έπειτα, έβγαλε το κυλωτάκι της και είχε μείνει μόνο με ένα δικτυωτό μπλουζάκι.Της ζήτησα να της κάνω μασάζ και δέχτηκε.Ήταν ξαπλωμένη μπρούμυτα.Μου είπε πως της άρεσε.Έτριβα το σαρκικό σπαθί(έστω μεγάλο σουγιάΜεγάλο χαμόγελο)πάνω στην χωρίστρα του κώλου. Στη συνέχεια, σταμάτησα για να δεχτώ τις δικές της περιποιήσεις. Αν θυμάμαι καλά, με έγλειψε λίγο στο στήθος και μετά έγινε η τοποθέτηση του προφυλακτικού. Να σημειώσω κιόλας, πως στα προκατακτικά, επειδή μου άρεσε πολύ το πρόσωπό της και μου έριχνε συνέχεια λάγνα βλέμματα έκανα κίνηση να την φιλήσω, αλλά μου έδωσε το λαιμό της. Στο στοματικό δεν έκανε χρήση χεριών και το έβαζε τον γιακούμή όλο στο στόμα σε κάποιες φάσεις.Δεν έγλειψε μπαλάκια, αλλά δεν με νοιάζει.Το λέω ενημαρωτικά. Κράτησε πιστεύω αρκετούτσικη ώρα το στοματικό εκ μέρους της και μου είπε:
-"Θέλεις να σε γαμήσω;"-εννοούσε να έρθει από πάνω κάτι το οποίο δέχτηκα, αλλά σε κάποιες φάσεις πονούσα-ίσως από αδέξιες κινήσεις της. Πάντως, την απόλαυσα την στάση κιόλας. Συνεχίσαμε με πισωκολλητό, το οποίο κράτησε αρκετή ώρα με αρκετά προστυχόλογα εκατέρωθεν, τα οποία μου αρέσουν πολύ. Κουράστηκα και δεν μπορούσα να εκσπερματώσω.Έτσι της ζήτησα να με τελειώσει χειρωνακτικά.Το δέχτηκε χωρίς δυσανασχέτηση.Έβγαλε το προφυλακτικό και μου την έπαιζε αρκετή ώρα, καθώς ήταν ξαπλωμένη δίπλα μου και της πιπίλαγα ή της χούφτωνα τους πλούσιου βύζους.Το τέλος ήρθε με το δικό μου χέρι και το δικό της από πάνω από το κάτω κεφάλι να δέχεται το συσσωρευμένο φορτίο μου.
Ο οργασμός ήταν καλός, αλλά αυτό που μου άρεσε πάρα πολύ ήταν η ατμόσφαιρα που έφτιαξε η Βανέσσα:Αισθησιακή, χωρίς βιασύνη. Για αυτό πιστεύω έφτασα σε κατασταση "νιρβάνα"(δεν το εννοώ με την θρησκευτική έννοιαΓλώσσα), η οποία κράτησε για 1,5-2 ώρες περίπου.
Δεν γνωρίζω αν η κοπέλα είναι με τον κάθε πελάτη έτσι, αλλά εμένα προσωπικά με κέρδιζε και θα την ξαναεπισκεφτώ. Ο μόνος λόγος που δεν βάζω 10 στην συμμετοχή είναι πως όταν με περιποιούνταν με το χέρι της, ψιλοπονούσα και τελείωσα με το δικό μου.
Αυτά από εμένα και καλές τσάρκες!Μεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 27, 2010
Όνομα κοπέλας
Βανέσσα
Poetjokey
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
2 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
41
Likes:
939
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού