Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 834413
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Η επόμενη αφέντρα που αποφάσισα να δοκιμάσω ήταν η Μαρίνα .
Για ακόμα μια φορά , αποφασισμένος να ζήσω τις ακραίες μου φαντασιώσεις , βρέθηκα στη γνώριμη πόρτα . Περίμενα υπομονετικά μέχρι που την είδα μπροστά μου . Εδώ πρέπει να κάνω μια παρένθεση και να πω ότι απο κοντά είναι 1000 φορές καλύτερη απο ότι στις φωτογραφίες του σάιτ . Είναι πανύψηλη , μελαχροινή , νταρντάνα με επιβλητική κορμοστασιά . υπέροχη τουρλωτή κωλάρα , τεράστιες βυζάρες και παιχνιδιάρικο βλέμμα σαν να έχει βγεί απο σκίτσο του MILO MANARA , κάτι σαν την Ντρούνα τολμώ να πω αλλά με ωραιότερο βλέμμα .
Φυσικά επέλεξα το πρόγραμμα σπέσιαλ αυταρχικό των 100 Ε στο γνωστό πλέον δωμάτιο 4 .
Το σενάριο που της ζήτησα ήταν το εξής . Εκείνη θα ήταν ντυμένη μπατσίνα με δερμάτινη στολή , μαστίγια , δονητές και καμουτσίκι ενώ εγώ θα φορούσα ένα κόκκινο στριγκ γυναικείο κυλοτάκι που μου έδωσε και θα ήμουν η «πουτανίτσα» που συνέλαβε και θα βασάνιζε .
Η εικόνα της να φοράει δερμάτινη στενή στολή που τόνιζε τις καμπύλες της και ψηλοτάκουνες γόβες , χαράκτηκε για πάντα στο μυαλό μου ενώ τόσο νταρτάνα και επιβλητική της πήγαινε για μπατσίνα.
Βρέθηκα λοιπόν να φοράω ένα κόκκινο στριγκάκι και η Μαρίνα να με κοιτά ειρωνικά . Μου έδειξε επιτακτικά το ξύλινο σταυρό όπου και με έδεσε με το πρόσωπο στο τοίχο και μου σκαμπήλισε δυνατά τα κωλομέρια μου καθώς το στριγκάκι χώθηκε μέσα μου.
- Πουτάνα είπε και άρχισε να τρίβεται πάνω μου , να μου δίνει ξυλιές με το μαστίγιό της στη πλάτη και το κωλαράκι μου ενώ που και που ενώ είχα ανοικτά πόδια , με το μαστίγιο χτύπαγε και τα αρχίδια μου .
Έκανε υπέροχη εναλλαγή , πότε μαστίγωμα , πότε σκαμπήλια , πότε χάδια ενώ δεν παρέλειψε να μου στρίψει δυνατά και τις ρώγες μου κάνοντάς με να καυλώσω στο σταυρό.
Στην συνέχεια , αφού μου πέρασε το κολάρο στο λαιμό , με έλυσε , έφαγα αρκετά σκαμπήλια και βρέθηκα στα 4 να τραβάει σαν ζωάκι μέχρι τη πολυθρόνα όπου και κάθισε .
Έφαγα δυο τρια σκαμπήλια ακόμα και φτύσιμο στο πρόσωπο και με διέταξε να της γλείψω τα πόδια . Με τέχνη έσπρωξε την αλυσίδα και ανέβηκα μέσα στα γυμνασμένα της μπούτια και το μυρωδάτο μουνάκι της που άρχισα να το τρίβω πάνω απο το κυλοτάκι της .
Πρέπει να της άρεσε γιατί σηκώθηκε , το έβγαλε και γύρισε την υπέροχη κωλάρα της σκύβοντας στο πάγκο , προς το μέρος μου ενώ με τράβηξε με την αλυσίδα και με έβαλε να της γλύψω την μυρωδάτη λεία κωλοτρυπίδα της . Δεν έχασα ευκαιρία και έχωσα βαθιά τη γλώσσα μέσα στην αφράτη κωλάρα της και την άκουσα να βογγά. Έγλειφα σαν τρελός και όταν αργότερα γύρισε απο μπροστά ασχολήθηκα και με την καυλωμένη της μουνάρα .
Κάποια στιγμή με έσπρωξε μακριά και με έπιασε βίαια , βάζοντάς με να σκύψω μπρούμυτα στο πάγκο. Είχε έρθει η ώρα για την «δακτυλοσκόπηση» απο την μπατσίνα όπως ακριβώς τις ταινίες . Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει . Έφαγα αρκετά σκαμπήλια στα κωλομέρια και μετά μου έσπρωξε το δάκτυλό της με το λάτεξ γάντι και άρχισε να με γαμά με αυτό απλώνοντάς μου τζέλ ταυτόχρονα .
Στην συνέχεια μου έχωσε ένα δονητή – τάπα και αφού με γάμησε αρκετά με αυτόν , τον αντικατέστησε με ένα μεγαλύτερο που τον ασφάλισε καλά και στην συνέχεια , έτσι «ταπωμένος» που ήμουν με έσυρε με την αλυσίδα πάλι στην πολυθρόνα όπου ανάμεσα σε πολλά σκαμπήλια , συνέχισα να της γλείφω τα υπέροχα πόδια
Η συνέχεια μετά απο λίγα λεπτά δόθηκε στο κρεβάτι παραμέσα όπου με έσυρε εκεί με την αλυσίδα . Φόρεσε το στραπον , με πίπωσε λίγο και αφού και πάλι έφαγα τα σκαμπήλια μου με έσπρωξε στο κρεβάτι ανάσκελα με τα πόδια ανοικτά σαν το μεγαλύτερο πουτανάκι και πήρε θέση μπροστά μου . Μου έμπηξε το τεράστιο στραπον και άρχισε ένα ανελέητο σφυροκόπημα με πολλά σκαμπήλια και βρισιές . Ταυτόχρονα μου έπαιζε το καυλί που είχε γίνει πέτρα . Με γάμησε ακόμα πιο δυνατά μετά σε άλλη στάση στημένο στα 4 ενώ φάνηκε ότι το διασκέδαζε με τις δυνατές ψωλιές που μου έδινε . Με πήδηξε αρκετή ώρα και μετά έβγαλε το στραπον για έναν ακόμα γύρο γλειφίματος της λαχταριστής της κωλάρας
Για το τέλος της είχα ζητήσει να με κατουρήσει αλλά δεν μπορούσε εκείνη τη στιγμή ( θέλει προειδοποίηση πριν πάει κάποιος ) και έτσι με έκανε να τελειώσω με την τελειότερη ποδομαλακία που μου έχουν κάνει ποτέ .
Ήταν πραγματικά τέλεια εμπειρία .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 24, 2010
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Υπηρεσίες
male_tsouli
Μέλος
6
Πόντοι:
6