Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 128 10
Sex Studio
154667
Γενική βαθμολογία
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
"Γιατί έχω εσένα πλάι μου κι όλα τα αντέχω μην το ξεχνάς" τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος και αυτό το τραγούδι ταιριάζει απολύτως στην Αλίνα . Στο μουντό και μελαγχολικό κλίμα των ημερών, εν μέσω Μέρκελ , Στρος Καν , χρεωκοπίας, τρόικας κλπ. αν έχετε πεσμένο... "ηθικό" η Αλίνα είναι ο,τι πρέπει . Είναι φάρμακο για κατάθλιψη και πόνο.
Το Ρornstan λοιπόν είναι η Αλίνα, και χθες βράδυ πήρα και εγώ μια δόση
Φρεσκοξυρισμένος , λουσμένος , γυαλισμένος έφτασα το βραδάκι στο στούντιο . Πλήρωσα το 50άρι για το απλό πρόγραμμα (πάνε οι εποχές των μεγάλων προγραμμάτων )
Η κοπέλα μπήκε μέσα με απίστευτο κέφι, διάθεση , νάζι. Τέλεια προκαταρκτικά , φοβερό στοματικό και ρούφηγμα στα @@ . Δακτυλοσκόπηση στο μουνάκι της , φιλιά γλειψίματα . Μασάζ με ειδικό λάδι, χαλάρωμα και στο τέλος cot
Συνολικός χρόνος παραμονής στο δωμάτιο 23 λεπτά . Και τονίζω ότι πήρα το απλό
Ο,τι και να πω είναι λίγο. Μου έφτιαξε τη διάθεση. Να είσαι πάντα καλά Αλίνα !
Ο χώρος είναι πολύ καλός και τα δωμάτια καθαρά με ντουζάκι.
Με την Αλίνα είχα πάει σε Δροσοπούλου και Βούρβαχη . Τώρα την πήρα και σε αυτό το στούντιο και έτσι με αυτήν έκανα το πορνο grand-slam (δηλαδή να πάρεις μια κοπέλα σε όλα τα στούντιο που δουλεύει... )
Πάντα τέτοια !
Το Ρornstan λοιπόν είναι η Αλίνα, και χθες βράδυ πήρα και εγώ μια δόση
Φρεσκοξυρισμένος , λουσμένος , γυαλισμένος έφτασα το βραδάκι στο στούντιο . Πλήρωσα το 50άρι για το απλό πρόγραμμα (πάνε οι εποχές των μεγάλων προγραμμάτων )
Η κοπέλα μπήκε μέσα με απίστευτο κέφι, διάθεση , νάζι. Τέλεια προκαταρκτικά , φοβερό στοματικό και ρούφηγμα στα @@ . Δακτυλοσκόπηση στο μουνάκι της , φιλιά γλειψίματα . Μασάζ με ειδικό λάδι, χαλάρωμα και στο τέλος cot
Συνολικός χρόνος παραμονής στο δωμάτιο 23 λεπτά . Και τονίζω ότι πήρα το απλό
Ο,τι και να πω είναι λίγο. Μου έφτιαξε τη διάθεση. Να είσαι πάντα καλά Αλίνα !
Ο χώρος είναι πολύ καλός και τα δωμάτια καθαρά με ντουζάκι.
Με την Αλίνα είχα πάει σε Δροσοπούλου και Βούρβαχη . Τώρα την πήρα και σε αυτό το στούντιο και έτσι με αυτήν έκανα το πορνο grand-slam (δηλαδή να πάρεις μια κοπέλα σε όλα τα στούντιο που δουλεύει... )
Πάντα τέτοια !
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 23, 2010
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού