Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 238 10
Sex Studio 271910
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μετα απο λιγο καιρο απουσιας επεστρεψα....οι καβλες μου με βγαζουν στο βουνο και συγκεκριμένα στο β60.ανεβαίνω τα σπαστικά σκαλια και ειμαι μεσα.βγαινει η τσατσα και αρχιζει να λεει τα προγραμματα απο ''χαρτακι''ναι καλα ακουσατε τα διαβαζε!!!τεσπα σε πολυ λιγο αρχιζει να λικνίζετε στον σωλήνα η Βαλεντινα!η κοπελα ειναι απο ρωσια ψηλη με πολυ καλο σωμα και 1.5 προς 2 βυζι!μπαινω στο δωματιο και περιμενω.με μια γρηγορη ματια βλεπω οτι δεν εχει πετσέτες μεσα,αρα η ντουζιέρα σχεδον άχρηστη,θα μου πειτε γιατι δεν ζητησες?οκ αλλα το σωστο θα ηταν να υπηρχαν ηδη και οχι να ζηταει ο πελατης.2ο η tv κλειστή(οικονομια μαλλον Μεγάλο χαμόγελο ) 10πτη αναμουνη και η βαλεντινα σκαει μεσα ολο ναζι(ηλικία ξεχασα να ρωτησω πανω στις καβλες μου,αλλα δεν ειναι και μεγαλη).δεν μιλαει καθολου ελληνικά αλλα μπορεις να συνεννοηθείς στα αγγλικά.αρχιζει αρκετα καλα Προκαταρκτικά θα ελεγα, με φιλα στο σωμα και χαδια.πιπα καλη αλλα οχι κατι το εξαιρετικο.στο πηδημα τωρα καλη συμμετοχή με αρκετες στασεις οπου και ηρθε το τελος στα 4.σε γενικες γραμμες ειναι μια καλη επιλογη και σε καμια περίπτωσή δεν κλαις τα λεφτα σου,ουτε ομως κατι το φοβερο!για μια φορα ειναι καλη!την χυνω, φευγω, τελος!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 22, 2010
Όνομα κοπέλας
Βαλεντίνα
gastez
Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
29
Πόντοι:
1.290
Ανάφερε αυτήν την κριτική