Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 238 10
Sex Studio 271910
Γενική βαθμολογία

7.6
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ο τελευταίος σταθμός της σημερινής τσάρκας ήταν το Βρ. 60, το κάτω.

Η Βαλεντίνα ήταν η κοπέλα που εργαζόταν. Μια από τις κοπέλες που είχα κατά νου να συναντήσω.
Είναι σχετικά νεαρή, ψηλή, με σπαστά καστανά μαλλιά, ωραίο βλέμμα. Λίγο μικρότερο στήθος από αυτό που θα άρμοζε στο εντυπωσιακό κατά τα άλλα σώμα της.
Ευγενέστατη η υπηρεσία αφού μιλήσαμε και αστειευτήκαμε αρκετά στο σαλόνι, με οδήγησε στο δωμάτιο.
Καθαρό, αξιοπρεπές, με ντουζιέρα και καθαρές πετσέτες. Λίγο μικρό όμως.
Δεν άργησε να έλθει και η κοπέλα. Δεν ξέρει καθόλου Ελληνικά, έτσι οι όποιοι διάλογοι, έγιναν στα Αγγλικά, τα οποία μιλάει αρκετά καλά.

Προκαταρκτικά: Καλά , αλλά λίγα. Φιλούσε τις θηλές μου, και συνέχισε περνώντας την γλώσσα της από το σώμα και τους μηρούς μου. Για πολύ λίγο χρονικό διάστημα όμως.
Στοματικό : Το «φόρτε» της. Πάρα πολύ καλό. Το κυρίως στοματικό της βαθύ, υγρό, με καλή τεχνική. Άψογο καραμέλωμα στα @@κια. Εναλλαγές γλειψιμάτων μεταξύ του «μικρού Cheyenne» και της ακολουθίας της.
Sex: Απλά ικανοποιητικό, χωρίς κάτι το ανεπανάληπτο. Ξεκινήσαμε με cow girl. Δεκτική στα πιπιλίσματα μου στις ρώγες της, όπως επίσης στον λαιμό και τα αυτιά της. Διακοπή του sex με δική της πρωτοβουλία και εκ νέου υψηλού επιπέδου στοματικό και περιποίησης των @@ιων.
Συνέχεια με πισοκολλητό, με αληθοφανή βογκητά, αρκετά πειστικά. Εναλλαγές ελαφρού με δυνατού ρυθμού και το τέλος μας βρήκε έτσι.

Αρκετα πρόσχαρη και γελαστή, άρχισε να μου μιλάει για διάφορα θέματα. Έτσι καταναλώσαμε μερικά λεπτά μέχρι την στιγμή που χαμογελαστή αποχώρησε, χαιρετόντας με, δίνοντας μου ένα πεταχτό φιλάκι στο στόμα.

Δεν ήταν άσχημα, αλλά ούτε και κορυφαία. Μια αξιοπρεπής επιλογή, χωρίς ίχνος βιασύνης, δεκτική σε λογικές απαιτήσεις. Όμορφη κοπέλα, χαμογελαστή, έχει περιθώρια βελτίωσης. Για όσους έχουν «πλούσιο βιογραφικό» αξίζει για το παλμαρέ, όσοι δεν έχουν «μεγάλη ιστορία» θεωρώ πως άλλες κοπέλες έχουν προτεραιότητα.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Βαλεντίνα που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 21, 2010
Όνομα κοπέλας
Βαλεντίνα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια