Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 238 10
Sex Studio 401422
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
πρωι δευτερας πηγα στο κλασσικο μου στουντιακι 144. το κλασσικο ψιλοπροβληματακι με το παρκιν αλλα δεν πτοηθηκα.μπαινω μεσα και η τσατσα ερχαριστα μου λεει καλημερα παιδι μου..περνα μεσα..να κερασω τιποτα..εχω πιει ηδη καφε της λεω..παμε στα βασικα τωρα..ονομα κοπελας νελια μου φαινεται..κοντη καστανο μαλλι σιλικονατο βυζι 4αρι..προγραμματα παιδια τα πολυ βασικα..ουτε ελευθερο στοματικο δεν επαιζε..ξενερωσα στην αρχη να πω την αληθεια..η τσατσα ομως μου ειπε περνα μεσα και δεν θα στεναχωρηθεις..οκ..φαβα αρχισα να μυριζομαι...αλλα λεω αφου το κανω παμε ισπανιξκο λεω..τα λεφτα μπροστα και παμε..η κοπελα τωρα με χαμογελο μπαινει μεσα ενω ακομα γδυνομουν και μου λεει περιμενε..και αρχισε να με γδυνει εκεινηενω ηταν απο πισω μου..αρχισε να μου χαιδευει με το νυχακι ελαφρια τα αρχιδια μου μου που αρχισαν να ανεβαινουν..αρχισε να με φιλαει στο λαιμο να μου γλυφει την ρογα και κατεβαινε..ηταν ηδη ψιλοσηκωμενος..εβλεπα τον στρογγυλο της κωλο και δεν αντεχα..γδυνεται και μου βαζει προφυλακτικο καιμου παιρνει μια πιπα αλλο πραγμα..βαθια υγρη και χωρισ χερια παρακαλω ενω με κοιταζε στα ματια και με παροτρυνε να της τον βαλω ολο και πιο βαθια στο στομα χτυπωντας μου το κωλομερι..η γκομενα τυα εσπαγε.καγκελωσα τελειως..ελα μου λεει..εναλαγεσ πολλων στασεων με την κοριφαια στα 4..δεν παιζοταν το θεαμα..μου ερχοταν να χυσω εκεινη την ωρα και μου λεει περιμενε..γυρναει επιτοπου και μου τον βαζει στα βυζια..φτυνοντας τον..εχυσα σαν τρελος..μπορει η κοπελα μα μην εχει τρελη γκαμα προγραμματος αλλα στην συμεττοχη τα σπαει..και μου αρεσε που δεν επαιρνε ελευθερο στοματικο για λογους υγειιηνης κυριως..αυτο ειναι δικο μου σκαλωμα..αλλα ηταν ενα παρα πολυ ωραιο πρωινο ξεκινημα..αυτα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 08, 2010
Όνομα κοπέλας
Ντέλια
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
4
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια