Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 70 10
Sex Studio
85962
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Το Studio αυτό είναι ήσυχο και διακριτικό.Γενικά έχει γυναίκες πάνω του μετρίου.(Η Αγνή ήταν πολύ καλή!)
Η Εμμανουέλα λοιπόν δεν πρέπει να είναι η ίδια που αναφέρει η κριτική του καλοκαιριού.(Μου είπε ότι ήταν η πρώτη της μέρα στη δουλειά εκεί...)
Η κοπέλα αυτή απευθύνεται σε ιδιαίτερα γούστα:
Δεν αρέσει σ' αυτούς που θέλουν ξανθές με κτάλευκη επιδερμίδα.
Δεν αρέσει σ΄αυτούς που θέλουν αγγελικό πρόσωπο,τζάμι (έχει ανατολικά χαρακτηριστικά με ακμή την οποία περιποιείται ώστε να μη δημιουργεί πρόβλημα εκτός και αν κάποιος είναι πολύ σχολατικός μ' αυτά..)
Δεν αρέσει σ' αυτούς που θέλουν άριστα ελληνικά.
Δεν αρέσει σ΄αυτούς που θέλουν τελείως στεγνό σώμα με γυμναστική κάθε μέρα.
Αρέσει σ΄αυτούς που θέλουν σώμα θηλυκό ,ζουμερό (όχι παχύ)
Αρέσει σ΄αυτούς που θέλουν κάτι "εξωτικό" στην εμφάνιση (αν και μάλλον η μητρική της είναι η ρωσική γλώσσα η καταγωγή της είναι από τις ανατολικές πρώην Σοβιετικές "Δημοκρατίες" :Καζακστάν, Ουζμπεκιστάν κλπ)
Είναι σχολαστική με το προφυλλακτικό, κάνει ωραία πίπα, και πηδιέται ωραία(έχει ωραία κουνήματα, απίθανες στάσεις και στα 4 απίθανο στήσιμο/εμφάνιση)
Είναι ευγενική αλλά θα τσεκάρω γιατί μου φάνηκε λίγο βιαστική και λίγο υπερβολική στις κραυγές (ίσως ,λέω ίσως λόγω απειρίας).
Θα επανέλθω...
Η Εμμανουέλα λοιπόν δεν πρέπει να είναι η ίδια που αναφέρει η κριτική του καλοκαιριού.(Μου είπε ότι ήταν η πρώτη της μέρα στη δουλειά εκεί...)
Η κοπέλα αυτή απευθύνεται σε ιδιαίτερα γούστα:
Δεν αρέσει σ' αυτούς που θέλουν ξανθές με κτάλευκη επιδερμίδα.
Δεν αρέσει σ΄αυτούς που θέλουν αγγελικό πρόσωπο,τζάμι (έχει ανατολικά χαρακτηριστικά με ακμή την οποία περιποιείται ώστε να μη δημιουργεί πρόβλημα εκτός και αν κάποιος είναι πολύ σχολατικός μ' αυτά..)
Δεν αρέσει σ' αυτούς που θέλουν άριστα ελληνικά.
Δεν αρέσει σ΄αυτούς που θέλουν τελείως στεγνό σώμα με γυμναστική κάθε μέρα.
Αρέσει σ΄αυτούς που θέλουν σώμα θηλυκό ,ζουμερό (όχι παχύ)
Αρέσει σ΄αυτούς που θέλουν κάτι "εξωτικό" στην εμφάνιση (αν και μάλλον η μητρική της είναι η ρωσική γλώσσα η καταγωγή της είναι από τις ανατολικές πρώην Σοβιετικές "Δημοκρατίες" :Καζακστάν, Ουζμπεκιστάν κλπ)
Είναι σχολαστική με το προφυλλακτικό, κάνει ωραία πίπα, και πηδιέται ωραία(έχει ωραία κουνήματα, απίθανες στάσεις και στα 4 απίθανο στήσιμο/εμφάνιση)
Είναι ευγενική αλλά θα τσεκάρω γιατί μου φάνηκε λίγο βιαστική και λίγο υπερβολική στις κραυγές (ίσως ,λέω ίσως λόγω απειρίας).
Θα επανέλθω...
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού