Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 352838
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Το πρωϊνό μου δεν ξεκίνησε καλά!Θυμός

Ο αρχικός μου προορισμός ήταν άλλο στούντιο της περιοχής αλλά εξαιτίας διαπλεκτισμού με κάποιους ανεγκέφαλους που νομίζουν ότι ο δρόμος τους ανήκει και νομίζουν ότι οι θέσεις παρκαρίσματος είναι όλες δικές τους, κατέβηκα στα πιο κάτω νούμερα,μήπως και ήταν ανοιχτά το 55 ή το δίπλα,γιατί τον τελευταίο καιρό τα πετύχαινα κλειστά τα πρωϊνά!

Για πολλή καλή μου τύχη,βρήκα εύκολα θέση χωρίς κάποιος να με ενοχλήσει!Το στούντιο 55 ήταν ανοιχτό Μεγάλο χαμόγελο αλλά το δίπλα πάλι κλειστό Χμμμ; !

Ανεβαίνω και με υποδέχεται και πάλι ο κύριος επί της υποδοχής!Τακτικός θαμώνας πλέον με αναγνώρισε και πιάσαμε λίγο κουβέντα για τα εκλογικά τεκταινόμενα.

Από την κουρτίνα εμφανίστηκε η Καρολίνα!Μια ξανθιά,ψηλή κοπέλα με ωραίο και εντυπωσιακό σωματότυπο.Πολύ ωραίο κώλο και μεγάλο στήθος!Μου άρεσε και πέρασα!Που αλλού να έτρεχα κι όλας?

Στο δωμάτιο η φάση άλλαξε!Η Καρολίνα αποδέιχτηκε ζόρικη περίπτωση.Καλά προκαταρκτικά αλλά αυτό που με χαλάρωσε και με προετοίμασε για την συνέχεια ήταν η πεολειχία της.Πεολειχία με ένταση,πάθος και με,το βασικότερο,βαθιές και υγρές βυθίσεις!Η ένταση της πεολειχίας μεταφέρθηκε και στο σεξ.Σεξ με ένταση.Αλλαγές στάσεων και συμμετοχή της πολλή ικανοποιητική Μεγάλο χαμόγελο .Το στήθος της,αν και είναι συλικόνη,ήταν αρκετά καλοσχηματισμένο και ευχάριστο στην αφή.

Η συνάντηση με την Καρολίνα ήταν επιτυχής!
Μετά έφυγα και είχα ξεχάσει τα προηγούμενα συμβάντα!Μεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 08, 2010
Όνομα κοπέλας
Καρολίνα
Μέλος
33
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια