Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 306 10
Sex Studio 580478
Γενική βαθμολογία
 
9.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Πρώτη φορά με την Λιλή και πέρασα υπέροχαΜεγάλο χαμόγελο
Καταρχήν, λίγα λόγια για την εμφάνισή της. Η λέξη που την χαρακτηρίζει περισσότερο πιστεύω, είναι χυμώδης με όλη την σημασία της λέξεως.Έχει μεγάλους βύζους και γενικά ωραίες καμπύλες. Επίσης, είναι ψηλή με ξανθά μαλλιά.Μου αρέσει και το προσωπάκι της.
Ο χώρος είναι καθαρός με ατομικές ντουζιέρες και το μόνο μειονέκτημα είναι πως είναι περιορισμένος.
Το πάρκινγ άπλετο ακόμη και για τα αυτοκίνητα.
Πριν ξεκινήσω την περιγραφή για το τι έγινε στο δωμάτιο, να πω πως προηγήθηκε μια διαπραγμάτευση,όχι προς την τιμή,αλλά σε σχέση με το τι θέλω. Ήθελα ελεύθερο ισπανικό και τελείωμα στα βυζιά-η κυρία στην υποδοχή μου είπε ότι το ισπανικό κάνει 70,αλλά δεν γνώριζε αν έκανε όλα αυτά που ζητούσα κι έτσι εγώ πρότεινα να δώσω 50 κι αν η κοπέλα κάνει τις επιπλέον υπηρεσίες να δώσω σε εκείνη τα επιπλέον 20.Φάνηκε να δυσανασχετει λίγο,αλλά το δέχτηκε.
Έκανα ντουσάκι και μετά από λίγο ήρθε και η κοπέλα. Αρχίσαμε να συζητάμε στα αγγλικά, καθώς η κοπέλα δεν πρέπει να είναι καιρό στην Ελλάδα.Της είπα τι ήθελα και δεν είχε πρόβλήμα. Της φίλησα τα στήθια κι αφού ξάπλωσα μου την έπαιξε λίγο. Με ρώτησε αν θέλω στοματικό(με προφύλαξη) κι εγώ φυσικά είπα ναι. Για μένα η τεχνική της ήταν άψογη,γιατί χρησιμοποιούσε στο καλύτερο δυνατο συνδυασμό χέρια και στόμα. Σκεφτόμουν να τελειώσω εκεί,αλλά ευτυχώς με ρώτησε αν θέλω κι άλλο κι έτσι σταματήσαμε.Πήρε θέση ανάσκελα κι ανέβηκα από πάνω της,στηριζόμενος στα γόνατά μου. Από προτροπή μου έβαλε αρκετό λιπαντικό κι έτσι δεν πονούσα.Είχα βγάλει το προφυλακτικό. Το ισπανικό διήρκησε αρκετό χρόνο με κοιτάγματα και με χαμόγελο εκ μέρους της. Το πολυπόθητο τέλος ήρθε πάνω στα βυζιά της.Η κοπέλα με έκανε να χαλαρώσω και πέρασα υπέροχα.
Τώρα ένα θετικό σχόλιο για την κυρία στην υποδοχή. Όταν έφυγε η κοπέλα από το δωμάτιο, εγώ θυμήθηκα ότι το ισπανικό κάνει 70 και καθώς είμαι φτωχός πλην τίμιος (όπως λέει και ο Χάρυ κλιν) λέω θα τα δώσω στην υπηρεσία. Φτάνω έξω από την κουζίνα και πάω να ακουμπήσω το 20άρικο στο τραπέζι και μου λέει "οχι, οχι μου είπε η κοπέλα πως δεν κάνατε σεξ,οπότε τα 50 αρκούνε!!".Ευχαριστώ της απάντησα κι αφού ήπια λίγο νερό,αφού με είχε στραγγίξει η κοπέλα, έφυγα.
Υγ:Να σημειώσω πως η ώρα ήταν σχεδόν 6 και ήμουν ο τελευταίος πελάτης.Παρόλο την κούραση της κοπέλας δεν υπήρχε καμία δυσανεσχέτηση!
Αυτά από εμένα και καλές τσάρκες!Γλώσσα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 06, 2010
Όνομα κοπέλας
Λίλη
Υπηρεσίες
Poetjokey
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
2 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
41
Likes:
939
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού