Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 364 10
Sex Studio 414945
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Δεν ήταν δυνατόν να μην επισκεφτώ την Αλινα, μιας και επέστρεψε μετά από μακρύ χρονικό διάστημα.
Πολύ πρόσχαρη στο σαλόνι με χαιρέτησε και η είσοδος στο δωμάτιο ήταν γεγονός.
Γρήγορη άφιξη, χορεύοντας στον ρυθμό του «Cose della vita» που ακουγόταν.
Πολύ φιλική κουβέντα, σε ακρως ζεστή ατμόσφαιρα, πριν την έναρξη μιας ακόμα εξαιρετικής συνεδρίας μαζί της.

Μοναδικά προκαταρκτικά, άψογο Ισπανικό, τέλειο στοματικό, μοναδική περιποίηση στα @@κια. Δεκτική σε όλες τις (λογικές) δικές μου ορέξεις και περιποιήσεις με συμμετοχή για Oscar. Θα σταθω μόνο σε μια λεπτομέρεια που δεν μου έχει ξανατύχει:
Κάθισε σε βαθύ κάθισμα επάνω στο κρεβάτι και έβαλε τον «μικρό Cheyenne» ανάμεσα στα γόνατα της, και για όσο περίσσευε αναλάμβανε το στόμα της.
Δεν ξέρω εάν γίνομαι κατανοητός.Χμμμ;
H ιδία υψηλού επιπέδου συμμετοχή και στο sex. Ανταλλάξαμε κάμποσες στάσεις, με κάποιες από αυτές και εκτός κρεβατιού, για να μας βρει το τέλος σε ιεραποστολικό.
Για αρκετή ώρα συζήτηση εκ νέου, παρόλο που και άλλο ασυναγώνιστης περίμενε σε δωμάτιο και το κουδούνι είχε χτυπήσει κάποιες φορές. Με φίλησε και με χαιρέτησε, ανανεώνοντας το ραντεβού μας.

Η Αλινα είναι το κορίτσι που μου δίνει 100% αυτό που ζηταω σε ένα studio.
Μου δίνει ακριβώς την ψευδαίσθηση, ότι δεν είμαι σε studio. Μεγάλο χαμόγελο
Με κάνει να αισθάνομαι πως είμαι με την σύντροφο μου, και όχι με μια επαγγελματία. Θα είναι μαζί μας μέχρι τις 28/12 όπου και θα επιστρέψει στην πατρίδα της για διακοπές. Έχουμε ακόμα καιρό.
Ευτυχώς……………

Αυτά για την εμπειρία μου με την Αλίνα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 06, 2010
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική