Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Περασμένα μεσάνυχτα και πέρασμα από το Αγίου Μελετίου 37, που ήξερα ότι θα βρω την Βαλεντινα. Πιστεύω ότι είναι πολύ γνωστή στον χώρο των studio οπότε δεν θα κουράσω με περιγραφές.
Θα πω μόνο ότι έχει ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά στήθη που έχω συναντήσει στη πορεία μου στα «ιδρύματα».

Αναμονή στο σαλόνι, μιας και ήταν απασχολημένη σε άλλο δωμάτιο, με την ευγενέστατη υπηρεσία να μου κρατάει συντροφιά, κουβεντιάζοντας περι ανέμων και υδάτων, μέχρι την στιγμή της εισόδου μου στο δωμάτιο.

Όπως πάντα ηλθε χαμογελαστή και με πολύ διάθεση. «Τι θέλεις να σου κάνω?» με ρώτησε όλο νάζι. Έκανα το λάθος και της απάντησα «ότι θέλεις» και άρχισε να με “βασανίζει” γαργαλώντας με στις πατούσες σε ένα ξεκίνημα παιχνιδιών, τα οποια σταμάτησαν με την έναρξη των προκαταρκτικών.
Κορυφαίων προκαταρκτικών, μιας και η Βαλεντινα είναι από τα κορίτσια που έχουν «σπουδάσει» το όλο θέμα. Πέρασμα με την γλώσσα της, όλου του σώματος μου, του λαιμού και των αυτιών μου. Τα χέρια της δεν ήταν αμέτοχα συνοδεύοντας την "δουλειά" που είχε ξεκινήσει με το στόμα της. Άψογο καραμελωμα στα @@κια.
Ισπανική για σεμινάριο. Και πως δεν θα μπορούσε αλλωστε μιας και το στήθος της ειναι ιδανικό για αυτη την υπηρεσία, την οποία προς τιμήν της, δεν χρεωνει extra, κατι που συμβαίνει αλλου.

Και το στοματικό που ακολούθησε αφού τοποθετήθηκε το απαραίτητο σκουφάκι ήταν η σωστή συνέχεια. Με στήσιμο του σώματος τέτοια ώστε να επιτρέπει την πρόσβαση σε όλα τα απόκρυφα σημεία της, περιποιήθηκε τον «μικρό Cheyenne» με υψηλής ποιότητας γλείψιμο και ρούφηγμα εναλλάσσοντας την περιποήση απο το «μόριο» με τα @@κια. Με είχε φέρει στα όρια μου και έτσι μόνο δυο στάσεις ήταν αρκετές. Ιππαστί στην διάρκεια του οποίου δεν σταμάτησε να με φιλάει και να με γλυφει τον λαιμό, και reverse cow girl όπου με θεα τα καπούλια της και χουφτώνοντας τα στήθη της ηλθε το τέλος.
Περάσαμε πολύ χρόνο μετά κουβεντιάζοντας, πότε σοβαρά, πότε κάνοντας πλακιτσα και χαβαλέ. Με φίλησε τρυφερά και αποχώρησε αφού με ευχαρίστησε..

Θεωρώ την Βαλεντίνα μια από τις σταθερές αξίες των studio. Γελαστή, κεφάτη, με την καλή έννοια τρελλιάρα, αλλά κυρίως "αρίστο γνώστη" του αντικειμένου. Ειδικά για τους λάτρεις του πλούσιου φυσικού στήθος είναι ένας από τους ιδανικούς προορισμούς.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Βαλεντίνα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 05, 2010
Όνομα κοπέλας
Βαλεντίνα
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική