Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 831810
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ειναι ίσως η κοπέλα που μου έχει κάνει την πιο μεγάλη εντύπωση, κοιτώντας την στο σαλόνι πρίν την είσοδο μου στο δωμάτιο σύγουρα δεν μου έκανε κλίκ για κάτι παραπάνω απο απλά μια καλή εμπειρία, δεν ηταν όμως έτσι και η εμπειρία μαζί της ηταν πλέον φανταστική.
Απο πού να ξεκινήσω, απο το στοματικό της? βαθύ με σάλια φτύσιμο πάνω στο πέος μου με εναλλαγές πότε πάνω στο κεφαλάκι, πότε σε όλο τον κορμό του πέους και πότε με χάδια πάνω στα μπαλάκια μου.
Η είσοδος της στο δωμάτιο ακόμα πιο δυναμική αφού αμέσως έβγαλε το κυλοτάκι της και ήρθε και κουλουριάστηκε δίπλα μου χαιδεύοντας το πούτσο μου και πιπιλώντας τις ρώγες μου μέχρι που πια είχα καβλώσει τόσο που σχεδόν την παρακάλεσα να σταματήσει τα προκαταρκτικά.
Προστυχόλογα αναστεναγμοί και βογγητά απο τη μερία της έβγαιναν συνεχεια απο το στόμα της, ενω όταν την πηδούσα έδωσε πραγματικά ρεσιτάλ σκούζωντας και τραβώντας με ετσι ώστε να της το βάλω ακόμα πιο βαθιά γουστάρωντας που τη γαμούσα και θέλοντας ακόμα πιο δυνατά.
Η κοπέλα ειναι καθαρά ανώμαλη πιστεύω και η εμπειρία μαζί της σε κάνει να πιστεύεις οτι ειναι πουτάνα απο χόμπυ και όχι για βιοποριστικούς λόγους.
Σύγουρα θα την ξαναπροτιμίσω για 2η και 3η επανάληψη .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 31, 2010
Όνομα κοπέλας
Μπέτυ
lospsi
Μέλος
Εγγραφή:
3 Σεπ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού