Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
η νταρια ειναι γνωστη...γνωστη επαγγελαματιας και γνωστη και ως νικ εδω μεσα αν και τελευταια ειχαμε κατι εκτροπα που με ειχαν επηρεασει αρνητικα σε κοντρες με καποια αλλα μελη
επειδη ομως δεν μενω αθηνα και ακουγα τοσα τοσον καιρο δεν μπορουσε παρα να μπει στην λιστα με τις must που πρεπει ενας καλος μπουρδελιαρης πασης ελλαδος να εχει δοκιμασει...
αποφασισα λοιπον να την επισκεφτω για μια εμπειρια μαζι της και μπορω να πω οτι περα απο ολα τα αλλα παρασκηνια,σχολια κλπ που δεν ειναι της στιγμης επαγγελματικα ειναι αψογη και εμφανισιακα την βρηκα αρκετα ενδιαφερουσα μη απεχουσα απο αυτο που ηδη ηξερα απο τις φωτο στο σαιτ φυσικα...
ξανθια,χυμωδης και ζουμερη με θεικα βυζακια και ενα πολυ ωραιο αρωμα να διαχεεται στο λαιμουδακι και το στηθος της...
ωραιο προσωπο με αναμικτα στοιχεια πουτανιας και ομορφιας σε καλη αναλογια...
στα του σεξ τωρα....
προκαταρκτικα αρκετα,γλειψιμο στις ρωγες μου χαδακια,φιλακια κλπ....ισπανικο με τον καυλωμενο πουτσο....γυμνο καραμελωμα στα αρχιδια απο τα καλυτερα που μου χουν κανει
γλειφομουνι....το παλευει να δειξει οτι της αρεσει αλλα δεν με τρελανε η συμμετοχη της σε αυτο.....ζητησε παντως μονη της δαχτυλο μεσα στο μουνακι της και παιξαμε και με τον δονητη της μεσα και εξω πανω στην κλειτοριδα της...μου αρεσε να την δω να παιζει το μουνακι της και δεν μου στερησε ουτε αυτην την χαρα...
λιγη κρεμα μπηκε στο μουνακι ,ιεραποστολικο καλουτσικο με το ενα ποδι στον ωμο μου και στα τεσσερα ηταν αστερι με δυνατα και δικα της κουνηματα...απο πανω δεν ανεβηκε αλλα δεν το ζητησα και γω ,δεν ειναι οτι αρνηθηκε....μαλλον με παρεσυρε η πολυ καυλα και αρκεστηκα στα κλασικα....αλλη φορα ισως...
η πιπα της ειναι καλη ,οχι συγκλονιστικη αλλα καλη...με καποιες αποπειρες deepthroat....
συμπερασματικα....πολυ καλη και δυνατη εμπειρια,περιποιητικη κοπελα,δεν θα χαλασει ευκολα χατηρι,δεν αισθανθηκα οτι πεταξα λεφτα....και ανετη απο θεμα χρονου...τα προγραμματα και οι τιμες στα γνωστα επιπεδα για να μην επαναλαμβανομαστε...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 05, 2010
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
G
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού