Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 255 10
Sex Studio 267807
Γενική βαθμολογία

8.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Υστερα απο την φολα που έφαγα στην κασσάνδρας ειπα να αναθεωρήσω και να συνεχίσω για νεα εμπειρία και οχι μπουρδέλα, δεν ηθελα να πανε 2-3 χαμένα 20ρικα αλλα ενα 50ρικο μια και καλή. Eιδα της βάρδιες και ειπα να δοκιμάσω αυτην την κοπέλα ,την ραμόνα μιας και απο της φώτο σωματικά φενόταν απίστευτη ,φατσικα γλυκια οταν την είδα απο κοντα.

Η ευρεση του του συγκεκριμένου στούντιο ειναι λιγάκι δυσκολη μιας και στον αριθμος 3 υπαρχει ενα κατι σαν καζίνο,και ενα κλαμπακι. Ειδα μια ασπρη πορτα ,μπήκα μέσα και εδειχνε το βελάκι που έλεγε στούντιο και λεω αυτο θά ναι. Ανέβηκα τα σκαλια με αρκετο ανχος διοτη δεν εχω μεγάλη εμπειρία στα στούντιο, αλλα το γλυκο χαμόγελο της τσατσάς,και η ευγένεια της εδειωξαν το ανχος μου και ετσι μπηκα ανετος μέσα.
Ομολογώ πως ο χώρος ειναι παρα πολυ καλος,αλλα εχει κατι το οποιο σε κιμήζει,μια ομορφια που σε ναρκώνει. Αρχησε να μου αναφέρει της υπηρεσίες και πηρα το πρόγραμμα των 60 ευρω με την ποδολαγνεια μιας και μαρέσουν τα παιχνίδια με τα ποδια. Η ραμόνα ειταν στο δωμάτιο αλλα δεν άργησε να βγει,και ομολογώ πως οταν την είδα κατι με τράβηξε ,γλυκο προσωπάκι ,και κυριως κολάρα,που δυστηχώς δεν εδεινε.
Εδωσα λοιπόν τα λεφτα στην τσατσα και με οδήγησε στο δωματιο. Ωραιος χώρος, ωραια διακόσμηση,χαλαροτικό κλιμα. Ξεντύνομαι,πλένω λιγο το σωμα ,και ξαπλόνω. Η κοπελια δεν αργησε,μπηκε με ενα γλυκο και ναζιάρικο υφος που ολα οπως έδειχναν η κατάσταση δεν επρόκειτο να ειταν brutal,αλλα gfe,ακριβως τα ιδια που εκανα με γκομενες. Ξαπλώνει και αρχιζει να με φιλάει στο λαιμο,στο προσωπο,στο στόμα,στηθος κλπ,τριβόταν με την σωματάρα της πάνω στο πουτσο μου και αρχησα να καυλώνω απιστευτα. Ύστερα βγάζει τα εσωρουχα και αρχισα εγω να την καλώνω, με φιλια,γλειψιμο στης ρόγες στο σώμα κλπ,ηθελα να γλειψω και τα ακραια σημεια της,αλλα δεν το ρίσκαρα.

Υστερα απο την αρχη αυτη της ζητάω να πέξει με τα ποδια της το καυλι μου και ετσι έκανε. Απαλα πατουσάκια σαν βελούδο, λες και δεν με ακουμπαγε καθολου,σαν φτερο ειταν. Της πιπιλισα μετα λιγο τα δάχτυλο οπου φάνηκε να το γουστάρει,και το συνέχησα αρκετα.
Συνέχεια με πιπα,οπου εκει τα εδωσε ολα,συνολικη διάρκεια πάνω απο 2 λεπτα σε αυτο,δεν ειχε κουραστει ,γουσταρε και ήθελε να συνεχίσει,αλλα δεν την άφησα γιατη ειχα καυλώσει τοσο που δεν περίμενα την ωρα να την γαμήσω. Πρώτη στάση απο πάνω μου, δευτερη ιεραποστολικό, και τριτη στα 4 οπου την ξέσκιζα οσο ποιο δυνατά μπορούσα αλλα δεν μου χε σηκωθει φουλ για να της αλλάξω τα φωτα. Τεσπα υστερα απο 2 λεπτα σφυροκοπήματος,τα τίναξα ολα μέσα της και έπεσε ξερος κάτω προσπαθόντας να πάρω ανάσα ματαια ομως διοτη με φιλαγε παθιασμένα,και δεν με άφηνε. Μετα απο κανένα λεπτο ηρεμήσαμε,κουνεντουλα ,αρχισα να ντυνομαι,και ηρθε και με φίλησε λεγοντας οτι με περιμένει να περάσουμε καλύτερα,οταν εχω λεφτα ομως ΓλώσσαΓλώσσα.
Πολυ καλη εμπειρία ,για οσους ψάχνουν gfe ,και οχι pse,είναι σιγουρο οτι θα περάσουν καλα με αυτην, ολα αληθανή,καμια προσποίηση.
Δεν μπορω να βγάλω συμπέρασμα με την μια για το τί πραγματικά αξίζει αλλα σαν πρωτη εμειρία ειταν παρα πολυ καλη,με σεβασμο στον πελάτη,να φαναταστείτε μου ζήτησε συγνωμη μου δεν μπορει να κάτσει παραπάνω διοτη τελειωσε ο χρόνος της, ενω στα μπουρδέλα που να σε ξεπετάξουν.

Οσοι λοιπόν ψάχνετε girlfriend experience,την συνιστώ με 1000%

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 04, 2010
Όνομα κοπέλας
Ραμόνα
S
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια