Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 261 10
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Σαντυ λοιπον!!!!!.Στο σαιτ δεν εχει φωτογραφιες της.παιρνω τηλεφωνο την τσατσα για πληροφοριες και με το ζορι μου ειπε οτι ειναι ξανθια.Μου εσπασε τα νευρα η συμπεριφορα της αλλα δεν γ@##%%$ται λεω , θα παω και οτι βγει.Η Σαντυ ειναι η Παμελα του Πειραιως 193.Τελειο κορμι...ισως το καλυτερο που εχω παρει...αλλα στο προσωπο μετρια.Στηθος κορυφαιο αλλα σιλικονατο και δεν θελει να της το πιεζεις εντονα,οταν ξεφυγα λιγο μου τραβουσε το χερι.Αρκετα καλη πιπα και καλη συμμετοχη στο σεξ.Τρελενοταν οταν εβαζα τα χερια μου στο κεφαλι της και προσπαθουσα να χωσω τον πουτσο μου πιο βαθια.Το μειονεκτημα της ειναι οτι σε εχει μια κρυο μια ζεστη.ενω με αφησε να τις τριψω το μουνακι(πεντακαθαρο)με τα δακτυλα,μου ετριψε τις βυζαρες τησ απο τα μουτρα μεχρι τον πουτσο μετα τα γυρισε ολα τουμπα γιατι πηγα να ανεβασω λιγο ενταση και μαλλον δεν ηθελε.Ωραια βογγητα στην σωστη ενταση,οσο χρειαζεται για να καβλωσεις.Η Τσατσα της απογευματινης βαρδιας χρειαζεται μαθηματα συμπεριφορας(δωσε καμια πληροφορια..δεν χαθηκε ο κοσμος..τσαμπα ειναι),η βραδυνη πολυ ευγενικη και εξυπηρετικη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 31, 2010
Όνομα κοπέλας
Σάντυ
Υπηρεσίες
Μέλος
10
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια