Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 70 10
Sex Studio 85967
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Χθες το απόγευμα είπα να κάνω μια βόλτα στον οίκο της αμαρτίας. Δούλευε η Κατερίνα. Λεπτή, ξανθιά με κοντο καρέ μαλλί, με πολύ μικρό στήθος (δυστυχώς) αλλά πρόστυχη φάτσα και προκλητικό κωλαράκι. Ενώ έχω βγάλει όλα τα ρούχα (εκτός από τις κάλτσες) και απολαμβάνω την τσόντα, γίνεται διακοπή ρεύματος. Μετά από ένα δύο λεπτά ακούω τα τακουνάκια να ανεβαίνουν την σκάλα και την Κατερίνα να μπαίνει στο δωμάτιο κρατώντας δύο ρεσώ.

-Θα είναι ρομαντικά, μου είπε με σπαστά ελληνικά. Στα προκαταρκτικά εντύπωση προκαλεί το πόσο πολύ σκληραίνει η ρόγα της. Στη συνέχεια πίπα πολύ βαθιά με χάϊδεμα μπαλών σε στάση 69. Δεν επιτρέπει δάκτυλο παρά μόνο χάδια στο γατάκι. Στη συνέχεια ήρθε από πάνω. Παρ’ όλη την έντονη προσπάθειά της με βογκητά και κινήσεις ιππέα δεν κατάφερε να ξεζουμίσει το σπερματοφόρο φίδι μου και έτσι μου ζήτησε να αλλάξουμε γιατί την είχα τρελάνει στο πιπίλισμα ρόγας και στο τρίψιμο του γατιού της.

Στο ιεραποστολικό σήκωσε πολύ ψηλά τα πόδια και έτσι το σφυροκόπημα ήταν ανελέητο μέχρι που γέμισε ο σκούφος.

Γενικά μπορώ να πω ότι τόσο από κορμί όσο και από συμμετοχή άξιζε η κατάθεση και την συστήνω ως εμπειρία για μία φορά

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 05, 2008
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Υπηρεσίες
Σεβαστός
35
Πόντοι:
1.230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια