Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 255 10
Sex Studio 267807
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πήγα σήμερα περίπου στις 18:00 για να δω τη Ραμόνα καινούργια στο εν λόγω studio αφού είχα δει προηγουμένως τις σχετικές photo. Παρκάρωντας δύσκολα ως συνήθως μπαίνω και μετά από λίγο τη βλέπω να μου παρουσιάζετε στον καλαίσθητο χώρο του σαλονιού. Είναι πιο ψηλή σε σχέση με αυτό που φαίνετε στις φωτογραφίες, όμορφο κορμί, μαυρομάλλα, με γλυκό πρόσωπο και λεπτά χαρακτηριστικά. Μπαίνω παίρνοντας το απλό πρόγραμμα δίνοντας το σχετικό αντίτιμο (50€) στην ευγενική κυρία και μετά από λίγο έρχετε το μωρό.
Πολύ GFE κατάσταση, γλυκιά φωνή, χάδια, φιλιά παντού, αγκαλιές και γενικά άψογα προκαταρκτικά που μου αρέσουν και τα θεωρώ απολύτως απαραίτητα σε προσωπικό επίπεδο. Έχει υπέροχο δέρμα, μικρό αλλά φυσικό στήθος και ήταν πολύ καθαρή και περιποιημένη. Το τελευταίο που φορούσε της το έβγαλα εγώ. Δεν έκανε καθόλου κίνηση να μου φορέσει το σκουφάκι μέχρι να το αποφασίσω εγώ. Στο sex ήταν καταπληκτική. Ξεκινήσαμε με στοματικό πολύ καλό με ταυτόχρονα χάδια με μένα όρθιο επάνω στο κρεβάτι όπως το προτιμώ και στη συνέχεια ιεραποστολικό με πόδια κάτω και μετά πάνω στους ώμους μου. Παρά την αντιπάθεια που έχω για το σκουφάκι με αποτέλεσμα να μην τελειώνω εύκολα μόλις πήγε να ...χαθεί η παρτίδα ανέλαβε δράση με στοματικό πάλι και αμέσως μετά στα τέσσερα με υπέροχη θέα και κίνηση σε δυνατό ρυθμό με τελείωσε... και μένω ξαπλωμένος πάνω της για λίγη ώρα μέχρι να επανέλθουν οι σφιγμοί σε φυσιολογικά επίπεδα. Τέλεια. Μπράβο της η κοπέλα το ΄χει το θέμα και ξέρει τον τρόπο για να σου δώσει αυτό που θέλεις. Γι αυτά που μου πρόσφερε αξίζει και με το παραπάνω γι αυτό σκοπεύω να την ξαναδώ. Σημ. Η βαθμολογία για τη συμμετοχή θα ήταν μεγαλύτερη αν επέτρεπε το σύστημα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 28, 2010
Όνομα κοπέλας
Ραμόνα
Μέλος
33
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού