Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 397 10
Sex Studio 333085
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
MERCEDES-BENZ

Αφου πηδηξα ολο το μαγαζι επιτελους πετυχα παλι την τρελεγκο τοσο μου ειχε αρεσει την πρωτη φορα μαζι της το γλυψιμο των ορχεων

Καλημερες , η κυρα τσατσα με γνωρισε μολις πλησιασα βγηκε και η Χριστινα απ την κουζινα με ενα πρασινο φουστανοοσουτιεν χαιρετουρες και μπηκε στο δωματιο

40 ε ? ρωτησα ,
40 λεει εκτος αν θες καποιο προγραμμα η τζακουζι κλτ
χμμ... δεν πηγα γιαυτο αλλα ψηθηκα και εσκασα 120 για τζακουζιον μιας και μου ειχε περασει απ το μυαλο παλιοτερα
Αφου το εβαλε να γεμιζει εφυγε να φερει πετσετες

Ηρθε σε κανα 10 λεπτο το μωρο χαιρετηθηκαμε , πεταξε το < ρουχο > και μπηκε τζακουζι οπου κρυωσε γιατι το νερο που εστειλε η 2τσα ηταν κρυο
εγω δεν ειχα ξεντυθει ακομα , τα πεταξα και μπηκα , αφου μου υπενθημησε η Χριστινα οτι πρεπει να βγαλω και το παντελονι με το οποιο εκοβα βολτες
χαιδεματα ειχαμε στο τζακουζι , με ετριβε με τα ποδια της σε καποια φαση βυζομαξεις καργα
μπλα μπλα και γελιο σχετικα με μια φαση απ την πρωτη φωρα , για τις αλλες γκομενες της ειπαμε για Αντριαννα που εκανε τις επεμβασεις
βρηκαμε και μια τριχα της διπλα στο τζακουζι ( το οποιο ηταν χαλασμενο ,δεν δουλευε η αντλια )

Βγηκαμε σκουπιστηκαμε και κρεβατι
Πιπα (& αρχιδια) στους γνωστους ρυθμους (deep δεν ειδα ) Αρχιδακια μη ξυρισμενα σαφως
(καποτα καλτσα)

Αρχιζουμε το γαμησι οπου στην αρχη δεν εμπαινε καλα , μου ειπε να περιμενω γιατι ηταν κλειστο , παρθενα εισαι λεω
yes im virgin απαντησε χαμογελοντας
Αφου μετα απο λιγο χαλαρο βαλε βγαλε ανοιξε το μουνι
αρχισα να την σπρωχνω και μου ελεγε κατι για σκληρο πουτσο της ειπα να μου τα πει στα Γερμανικα και ελεγε κατι φιχντιχ ζνταχτεν τρουχτεν
ματι κλειστο και εκφραση ικανοποιησης αλλαξα σταση και πηγα ποιο κοντα επεσαν και κανα δυο γλωσοφιλλα ( για τα οποια εχω τυψεις παλι )
μετα και την ρωτησα πως της αρεσει και απαντησε hard
(καθολου δεν της φαινετε) την κοπανησα λιγο ποιο γρηγορα και μετα ζητησε αλλαγη απο πισω

Aπο πισω τωρα .. ωραιος ο κωλος , απαλος ... μια χαρα
Δε νομιζω να ηταν και τοσο ψευτικα τα βογκητα της αφου και η εκφραση του προσωπου της το οποιο εβλεπα στα κλευτα δεν εξεφραζε καμια βαρεμαρα
με τα ματια κλειστα φανηκε να το απολαμβανει η τουλαχιστον να το νοιωθει και παλι οπως και πριν
(δεν γρασαρε)

Μετα απο καμποσο κοπανημα ...
Που το καταλαβε η πουτανα οτι θα χυσω (σχεδον πριν απο μενα) και παταει ενα καρφωμα την κωλαρα της πανω μου και της τα εδωσα μεσα , πολυ ωραιο το χυσιμο και μπολικο μπολικο
βγηκα ,ξαναφιλακι και ξαπλωσα διπλα της
your son της ειπα δειχνωντας την γεματη καποτα και γελασαμε ....

Μετα μου εκανε και μασαζ ... ειχε φερει λαδι
μαλλον το ειχα πληρωμενο και το ξεχασαμε , μασαζ ξερετε ... μπουρδελισιο , κλαϊν.

Πηρα θετικη απαντηση για κουλουρι την επομενη φορα...

Στα συν
Τα παντα , μια χαρα ηταν σημερα , κωλοφαρδια !

Στα πλην
Η τιμη
τοσο γενικως οσο και ειδικως , πληρωσα πολλα που δεν ηθελα- αξιζαν
Ακαποτο-μασαζ- ουτε ξερω τι αλλο

Μενει για δοκιμη η τζεσυ , αν βγει και αυτη BMW μαζι με το καραφτιαγμενο SEAT Αντριαννα
η βιλα θα ειναι το καλυτερο γκαραζ

============================================================================

Τιτλοι τελους..

Αναμνηστικη φωτογραφια ;)
http://www.imagerous.com/images/90297108027521164560.png

Μυνηματα προς Ιεροδουλες

@ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Ντανκε Χαμόγελο

@ Λουνα (απο la famme )
Αυτα ειναι MERCEDES φιλεναδααα
Γερμανικα και στιβαρα ...

Πληροφορίες Επίσκεψης