Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 364 10
Sex Studio
414877
Γενική βαθμολογία
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Πήγα σήμερα το βράδυ κατά τις 2 στο στούντιο στην Βούρβαχη, κυρίως για να τσεκάρω καθώς με έπιασε η γνωστή φαγούρα που μας πιάνει σχεδόν όλους όταν βλέπουμε αυτό το φώς έξω απο την πόρτα...! Ήταν μία Βαλεντίνα. Περίμενα γύρω στο τέταρτο στο σαλόνι αφού ήταν ήδη με άλλον πελάτη μέσα. Η τσατσά μου φάνηκε αρκετά εξυπηρετική και ευγενική. Σε μία φάση είπα να την κάνω αλλά έκατσα γιατί λέω για να κάθεται τόση ώρα μέσα παίζει και να αξίζει. Όταν την είδα, ήταν και κάπως αναψοκοκκινισμένη απο τον άλλον μέσα, μου είπε καλησπέρα μπλα μπλα τα κλασσικά, και για να μην τα πολυλογω είπα να δοκιμάσω. Φορούσε ένα αρκετά αποκαλυπτικό και πρόστυχο φόρεματάκι. Όταν ήρθε μέσα πιάσαμε για λίγο την κουβέντα και με το που ξεκινάω να την χαιδεύω αυτή ανταποκρίθηκε δίνοντας χάδια και μερικά φιλάκια στο σώμα. Έβαλε την καπότα και η τύπισσα κόντεψε να με τελειώσει με την πίπα! Πρέπει να είχε σκουλαρίκι γιατί μονίμως κάτι περίεργο ένιωθα, αλλά δεν το εξακρίβωσα μετά καθώς δεν την ρώτησα. Πολύ καλή στην πίπα, λές και ήταν καμιά παλιά σου γκόμενα που την ξαναβρήκες και σας ήρθε να ξεσκιστείτε. Στο σεξ την έβαλα με την μία στα τέσσερα γιατί ήμουν και λίγο "έτοιμος" και μπορώ να πώ πώς χαλάλι το 50ρικο! ( καθώς τα γαμημένα πλέον δεν βγαίνουν και τόσο εύκολα ) Κουνιόταν δεξιά αριστερά, όχι άχαρα εννοείται ήξερε τι έκανε και έδινε και αυτή όσο έδινα και εγώ. Αρκετά έμπειρη και καβλωτική γκόμενα μπορώ να πώ, θα την έχω στα υπόψιν!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 23, 2010
Όνομα κοπέλας
Βαλεντίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού