Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 303 10
Φραντζή 47
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
291299
Γενική βαθμολογία
9.9
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Πριν από λίγες μέρες αποφάσισα να πάρω σβάρνα τηλεφωνικά όλα τα στούντιο που δουλέυει η Πάολα, μέχρι να τη βρώ. Ήμουν τυχερός. Δεν μπορεί να έχω πάρει όλες σχεδόν τις κοπέλες που δουλεύουν στα στούντιο της Αθήνας και να μην έχω πηδήξει την Πάολα που βοά όλη η Ελλάδα γι αυτήν. Το πρώτο που πήρα ήταν το εν λόγω σπίτι και η ευγενέστατη υπηρεσία μου ανήγγειλε την είδηση! Επιτέλους θα έπαιρνα την περίφημη Πάολα!! Η Βάρδια της τελείωνε στις 11, ήταν δέκα παρά, ίσα που προλάβαινα. μπήκα μέσα και ήταν δύο συναγωνιστές που περίμεναν να δούν το αγαπημένο κορίτσι του σάιτ. Όταν βγήκε στο σαλόνι χαμόγελο και ματιά που έδινε την υπόσχεση αμέσως ότι κάτι καλό θα συνέβαινε. Τα φιλαράκια έφυγαν. Δεν ξέρω γιατί, αλλά τόσο το καλύτερο για μένα που ήμουν αποφασισμένος. Η Πάολα ψηλή, με σώμα κανονικό, βυζιά μεγαλούτσικα αλλά καλοφτιαγμένα και πολύ συμπαθητικό πρόσωπο.Συμπεριφορά; "φιλαράκι" που περνάμε καλά, τα λέμε και πηδιόμαστε άμα λάχει και δεν το λέμε και σε κανένα, ότι πιο πολύ αγαπώ στον κόσμο αυτό!!! τέλειο πήδημα. ΤΟ τέλειο πήδημα. Ούτε μια στιγμή δεν έκανε κάτι που να μπορούσε να στεναχωρήσει έναν άντρα. Ακόμη και κάποια στιγμή που θέλησε να με αποτρέψει από κάτι που τη χάλαγε, το έκανε με άψογο τάκτ και τόση μαγκιά, που αντί να με χαλάσει, με έφτιαξε περισσότερο. Και ήμουν και κουρασμένος, αλλά με ανέστησε κανονικά η Πάολα. Η τέλεια συμπεριφορά γυναίκας στον Καλβίνο. Και σε κάθε άντρα πιστέυω. Μιλήσαμε και για το Σάιτ, της είπα ότι δεν γράφω στά posts, αλλά μου φαίνεται ότι τώρα θα αρχίσω να ψάχνω για το τί γράφεται για την πάρτη της, αφού τη γουστάρω πολύ, και την πάω! Να είσαι καλά, γλυκό μου κορίτσι και να σε χαιρόμαστε. Βάζω υψηλή βαθμολογία σε όλα γιατί πιστεύω ότι μπουρδέλο που έχει την Πάολα, δεν μπορεί παρά να είναι καλό μπουρδέλο!!!!!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού