Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 393 10
Βριλησσού 55
Hot
Sex Studio
352466
Γενική βαθμολογία
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Επίσκεψη στον εν λόγω "ίδρυμα" στις αρχές του μήνα...
Είχα ενημερωθεί από πριν ότι θα "εργαζόταν" 2η βάρδια η Αλέξια, που είχα τόσο καιρό να δω και είχα πεθυμήσει...
Μπανάκι...ξυρισματάκι...φρου φρου κι αρώματα και φύγαμε για το βουνό!
Μπαίνω... Ησυχία... Η υπηρεσία ευγενική και ομιλητική όπως πάντα...
Ακούω τα τακούνια... Αυτόν τον ήχο δεν τον αλλάζω με τίποτα! Βγαίνει από το δωμάτιο και η υπηρεσία μου παρουσιάζει την Αλέξια... φυσικά δεν χρειάστηκε να πει τίποτα...
Η τσέπη μου έγινε ελαφρύτερη κατά 50 ευρώ... αλλά χαλάλι!
Το δωμάτιο τυπικό... αρκεί που είναι καθαρό... έχει και τηλεορασούλα με τσοντούλα και νιπτηράκι για να πλύνεις μετά το πουλάκι !
Η Αλέξια κατέφτασε! Αφαιρεί το μαύρο baby doll και αποκαλύπτεται το κορμί της! Εδώ δεν μπορώ να είμαι "αντικειμενικός"! Για μένα αποτελεί μια από τις ομορφότερες παρουσίες...!
Στα περαιτέρω... στοματικό απλά καταπλητικό και προκαταρκτικά ανάλογα!
Η συνέχεια ακολούθησε την αρχή... Η συμμετοχή της πολύ καλή... χωρίς υπερβολικά ηχητικά εφέ... στησίματα και σούξου μούξου όλα κομπλέ!
Όπως πάντα, κατ' εμέ ήταν άψογη!
Είχα ενημερωθεί από πριν ότι θα "εργαζόταν" 2η βάρδια η Αλέξια, που είχα τόσο καιρό να δω και είχα πεθυμήσει...
Μπανάκι...ξυρισματάκι...φρου φρου κι αρώματα και φύγαμε για το βουνό!
Μπαίνω... Ησυχία... Η υπηρεσία ευγενική και ομιλητική όπως πάντα...
Ακούω τα τακούνια... Αυτόν τον ήχο δεν τον αλλάζω με τίποτα! Βγαίνει από το δωμάτιο και η υπηρεσία μου παρουσιάζει την Αλέξια... φυσικά δεν χρειάστηκε να πει τίποτα...
Η τσέπη μου έγινε ελαφρύτερη κατά 50 ευρώ... αλλά χαλάλι!
Το δωμάτιο τυπικό... αρκεί που είναι καθαρό... έχει και τηλεορασούλα με τσοντούλα και νιπτηράκι για να πλύνεις μετά το πουλάκι !
Η Αλέξια κατέφτασε! Αφαιρεί το μαύρο baby doll και αποκαλύπτεται το κορμί της! Εδώ δεν μπορώ να είμαι "αντικειμενικός"! Για μένα αποτελεί μια από τις ομορφότερες παρουσίες...!
Στα περαιτέρω... στοματικό απλά καταπλητικό και προκαταρκτικά ανάλογα!
Η συνέχεια ακολούθησε την αρχή... Η συμμετοχή της πολύ καλή... χωρίς υπερβολικά ηχητικά εφέ... στησίματα και σούξου μούξου όλα κομπλέ!
Όπως πάντα, κατ' εμέ ήταν άψογη!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 13, 2010
Όνομα κοπέλας
Αλέξια
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού